Doi angajati ai Hotelului Belvedere au taiat in cursul zilei de ieri creanga de care s-au spinzurat gemenele Andrea si Kinga Bodis.

Creanga blestemata de care s-au legat ultimele clipe de viata ale gemenelor Bodis a fost taiata ieri cu mare meticulozitate de doi barbati, angajati ai Hotelului Belvedere. Nu a fost taiat copacul, ci doar creanga respectiva. Motivul, spun oamenii, este imaginea pe care a creat-o in zona.

„Ne-a spus seful azi dimineata (n.r., ieri dimineata) sa venim sa taiem creanga“, au spus oamenii. „Seful“ despre care vorbeau barbatii ar fi Alexandru Apahidean, directorul general pe Transilvania al firmei Turism Transilvania, cea care detine Hotelul Belvedere.

Potrivit oamenilor, „seful“ s-ar fi plins de legaturile „psihice“ care au fost facute intre tragicul eveniment de acum 2 saptamini si Hotelul Belvedere, aflat la citeva sute de metri distanta. Copacul a ramas ciuntit de creanga, insa, potrivit oamenilor, nu si de amintirea sumbra pe care o poarta.

In ceea ce priveste ancheta autoritatilor in cazul sinuciderii gemenelor Bodis, lucrurile sint neschimbate. „Dosarul se afla inca in stadiul de cercetare de catre lucratorii Politiei. Nu au mai aparut alte aspecte in acest caz, principala noastra pista fiind in continuare sinuciderea“, sustine procurorul Tudor Radian.

Andrea si Kinga Bodis au fost gasite spinzurate in dimineata zilei de 4 iunie de creanga unui copac din Parcul Cetatuie. Toate indiciile duc la o sinucidere foarte bine planuita, mai ales ca cele doua tinere isi cumparasera fringhiile cu care s-au spinzurat doar cu o zi inainte.

Nimeni nu cunoaste cu exactitate ce le-a impins pe fete sa faca pasul final, insa parintii celor doua sustin in continuare ca fetele ar fi fost impinse sa faca acest gest.