O parte dintre consilierii judeteni nu se folosesc de laptopurile primite de la CJ Bihor

O parte din consilierii judeteni nu folosesc laptopurile cumparate din bani publici. La sedinta extraordinara de ieri opt consilieri, in frunte cu presedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss , fie au venit fara laptopuri, fie nici nu le-au scos pe masa. Consiliul Judetean Bihor a alocat in jur de 900 de milioane de lei vechi pentru cumpararea laptopurilor.

Motivul invocat a fost ca tehnica va usura activitatea consilierilor si va duce la economisirea hartiei.

La fel ca la prima sedinta, insa, o parte dintre consilieri nu le-au folosit si au continuat sa utilizeze proiectele de hotarare tiparite pe hartie. "Laptopul meu e la birou, nu l-am adus pentru ca am avut doar trei puncte pe ordinea de zi. Sa-l aduc numai pentru astea?", a fost motivatia consilierului PNL, Ioan Oprean.

"Eu am adus laptopul personal pentru ca le-am incurcat si de aia nu l-am folosit", a spus Laszlo Kallay, consilier din partea UDMR. Fara laptop a venit si presedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss , sau consilierul PC, Teodor Maghiar, care de altfel nici in sedinta trecuta nu a avut curiozitatea sa-l deschida. Ioan Cocos de la PSD, stefan Dulau de la PD sau Iuliu Borzasi sunt alti consilieri care nu folosesc laptopurile.