Cluburile de streaptease nu si-au gasit locul in Medias pe vremea fostului primar, Teodor Plopeanu. Acum, insa, autoritatile locale cred ca nu au niciun motiv sa se opuna localurilor de acest gen. Imagini din clubul Colors apar in editia on-line a revistei pentru adulti Budoar.

In cazul in care crede ca e o afacere profitabila, oricine poate deschide un club de streaptease in Medias, daca respecta legea. Din spusele lui Teodor Neamtu, viceprimarul Mediasului, administratia locala nu va opune rezistenta. “Eu nu stiu despre deschiderea sau redeschiderea vreunui club de streaptease in Medias.

Nu e nicio schimbare de optica in comparatie cu masurile luate de fosta administratie locala. De ce sa ne opunem cluburilor de acest gen? Este o activitate legala, autorizata, nu vad de ce am fi impotriva”, concluzioneaza Neamtu. Viceprimarul crede ca mediesenii sunt singurii care vor decide daca accepta activitatea unui club de streaptease in comunitatea lor. “Este economie de piata.

Daca se pot obtine bani, de ce nu? Daca se va dovedi ca oamenii sunt mai puritani aici, clubul va da faliment de la sine”, incheie Teodor Neamtu.

Fostul primar al Mediasului, Teodor Plopeanu, spune ca nu a interzis cluburile de streaptease. Plopeanu spune ca a reusit sa ii convinga, insa, pe cei care au dorit sa deschida un astfel de local ca nu va fi o activitate rentabila. “Eu cred ca traim intr-un oras in care toata lumea se cunoaste. Exista anumite retineri.

Sunt oameni care s-ar putea simti blamati de lucruri care in alte localitati ar fi trecute cu vederea. Asta a fost opinia mea. Am stat de vorba cu cei care doreau sa faca un club de streaptease. Nu s-a ajuns nici macar la solicitare scrisa. Am discutat ca de la om la om si cred ca mi-au dat dreptate. Pana la urma au renuntat la idee”, spune fostul primar al Mediasului.

Mentalitate de oras mic?

Plopeanu considera ca Mediasul nu este inca pregatit pentru cluburile de streaptease. “Orasele mici au un statut aparte, spre deosebire de Sibiu sau Bucuresti. Din cate imi amintesc eu, nu au fost cluburi de streaptease cat timp am fost eu primar. Inainte de a veni eu la Primarie, cred ca a existat unul, dar, din cauza lipsei de clienti, a dat faliment.

Nu este vorba de prejudecati, nu este momentul. Consider ca trebuie sa ne dezvoltam mentalitatea in acest moment. Repet, nu este vorba de moralitate excesiva. Vor vedea cei care au deschis localul daca pot rezista”, este de parere Teodor Plopeanu.