Camioane, maldare de saltele, paturi, sifoniere, scaune si mese asa arata trotuarul din fata fostului complex comercial ABC din Campina. Ca simplu trecator este practic imposibil sa treci prin zona in siguranta, iar daca mai esti si cu copilul in carucior n-ai alta solutie decat sa traversezi strada. Altfel risti sa te trezesti cu o saltea in cap. Si asta in cel mai fericit caz.

Situatia dureaza cel putin de la inceputul anului si culmea, chiar in acel tronson, trotuarul este delimitat de strada de un gard metalic inalt de un metru. Vinovati de blocarea drumului sunt cele trei magazine de mobila care au sediul la etajul fostului complex ABC. Zilnic aici se decarca si se incarca fotolii si canapele in camioane parcate direct pe trotuar.

Nu rare sunt cazurile cand „mesterii” magazinelor ansambalu corpurile de mobila tot pe trotuar. Nesimtirea angajatilor este asa de mare incat in momentul in care le ceri sa faca loc, umfla din umeri indiferenti si-si vad mai departe de treaba.

Contactat telefonicul, patronul societatii Rofimob - una din cele trei societati comerciale in culpa - si-a recunoscut partial vina dar nu a catadicsit sa ia si masuri. „N-am ce sa fac. Descarc mobila nu iaurt. Singura varianta e sa inchid magazinul, daca oamenii din Campina sunt mai fericiti asa!” a declarat Horia Alexandrescu, administratorul Rofimob.