Trupa germana Reamonn, autoarea unor hituri precum "Supergirl" sau "Tonight", a concertat sambata seara, la Bucuresti, in fata a aproape 40.000 de spectatori.

Reamonn Garvey, solistul formatiei, a povestit, pentru Clujeanul.ro, despre cum s-a nascut melodia "Supergirl" si despre copilul pe care il are cu Josephine, originara din Cluj.

Celebra melodie "Supergirl", a marturisit Reamonn Garvey, a fost compusa de el pentru sotia sa, Josephine, in urma unui conflict. "Ea nu a vrut sa ia taxiul sa vina acasa si a zis ca va merge pe jos. Romancele sunt incapatanate se pare", a spus solistul trupei Reamonn.

El a adaugat ca, pentru fetita sa de un an, ar compune o melodie in genul "Fix you" (Coldplay), pentru ca ar vrea sa fie intotdeauna alaturi de ea. Reamonn a marturisit ca nu ar fi crezut ca poate da dovada de atitudinea responsabila pe care o implica statutul de parinte.

"Toti muzicienii sunt ei insisi copii. Sa fii muzician e ca si cum ai avea un carnet de copil care iti da oficial dreptul sa nu imbatranesti niciodata", a zambit artistul.

Muzicianul a mai spus ca, atunci cand vine in Romania impreuna cu Josephine, locuieste la bunica ei, care le gateste mancare traditionala romaneasca.

Trupa Reamonn se afla, pana in septembrie, in turneul european de promovare al celui mai recent album al lor, "Wish", ce are ca single hit-ul "Tonight". Pe materialul discografic se afla si melodia "Supergirl", care a fost lansata in vara anului 2000 si care le-a castigat celor cinci membri ai formatiei discul de aur.

"Wish" a fost lansat anul trecut in aprilie si a fost inregistrat intr-un studio din Los Angeles, unde au "tras" piese si muzicieni precum Johnny Cash sau Nirvana.