Autorizatii pentru lumea de dincolo

de Ovidiu Alexandrescu     Republicanul
Marţi, 3 iulie 2007, 0:00


Cimitirele centenare din Ploiesti au fost autorizate din punct de vedere sanitar. Administratia Domeniului Public si Privat a obtinut de curand autorizatii sanitare de functionare pentru cele patru cimitire din oras.

Cimitirele ploiestene au o vechime de aproximativ 100 de ani, cu exceptia cimitirului Mihai Bravu, iar in momentul construirii acestora, gradul de dezvoltare urbana in zonele respective nu era crescut.

Totodata, in colaborare cu Institutul de Sanatate Publica Bucuresti, ADPP a derulat si un studiu de specialitate pentru a observa impactul pe care il are prezenta cimitirelor la nivelul cartierelor ploiestene. Rezultatele studiului au demonstrat ca actualele conditii in care functioneaza cimitirele din municipiul Ploiesti nu afecteaza starea de sanatate a populatiei.

Ministerul Sanatatii a eliberat recent autorizatii sanitare de functionare pentru toate cimitirele din oras, urmand ca ADPP sa administreze in continuare, in conditii optime, aceste obiective ale patrimoniului local.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

82 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by