Asa cum puteti citi detalii in articolul din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, incercarea de a-l pune o vreme la racoare pe controversatul edil, ce face obiectul cercetarii a nu mai putin de 47 de dosare penale privind retrocedarile din comuna sa, a esuat.

Cine-i responsabil pentru un asemenea final care transforma un personaj de o astfel de factura in erou, ramine sa apreciati fiecare dintre dumneavoastra.

Merita, insa, avute in vedere citeva din reactiile aparute imediat dupa solutia de ieri a judecatoarei Corbu

Daca incercarea mult prea stridenta pentru a trece neobservata a sprijinitorului politic al lui Sararu, Marian Oprisan, de a transfera esecul arestarii preventive a primarului din Mera pe tarimul deconturilor politice, in special cu Partidul Democrat, pot fi cantonate pe tarimul competitiei dintre cele doua formatiuni, nu acelasi lucru se desprinde din atacurile baronului prin artileria sa la adresa politistului de la Politia Odobesti care a avut in cercetare dosarul Sararu.

Cu experienta sa penala, satrapul local stie mai bine decit oricine altcineva ca principalul responsabil de mersul dosarului - deci atit de perchezitie, cit si de propunerea aplicarii masurii de a-l pune o vreme preventiv la racoare pe protejatului sau - este procurorul de caz. Curios, insa, acesta nu este deloc amintit in repertoriul "acuzatorului" .De ce oare?