Idolul femeilor, Julio Iglesias, este cel mai asteptat cintaret, in acest an, la Sibiu. Cele mai scumpe bilete la concert au fost vindute in primele doua ore, iar 2500 de bilete au fost epuizate in citeva zile.

Potrivit directorului Casei de Cultura a municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman, biletele la concertul lui Julio Iglesias, care va avea loc in data de 16 iulie, s-au vindut ca piinea calda. Numai in primele doua ore de la punerea lor in vinzare s-a vindut o mare parte din bilete. In prezent fiind comercializate aproximativ 2500 de bilete.

Si mai important, spectactorii nu trebuie sa intre in panica din cauza unor persoane necunoscute care au acoperit cu anunturi false de „ANULAT", afisele cu Julio Iglesias. Potrivit oprganizatorilor, concertul celui mai bine vindut artist strain, din Romania, de dupa 90 se va tine si oamenii nu au de ce sa-si faca griji.

"Bataie" pe bilete

Iubitorii de muzica buna care vor dori sa participe la concert, vor putea sa-si procure bilete de la Agentia Teatrala de pe strada Nicolae Balcescu, hypermarketul Real, sediul Casei de Cultura a Sindicatelor, Libraria Humanitas, precum si de la vinzatorii ambulanti care se vor gasi in centrul Sibiului.

Initial, au existat anunturi ca vor fi mai multe puncte de vinzare de bilete in oras, dar s-a renuntat la idee si s-a preferat ca afisele cu Julio Iglesias sa fie acoperite partial cu numere de telefon la care spectatorii sa sune pentru a-si rezerva si cumpara bilete. Pentru rezervari de bilete se poate suna la numarul de telefon 0369/408761.

In functie de pozitionarea fata de scena, pretul unui bilet este de: 50 lei (sectorul E) - bilet care asigura doar accesul in perimetrul spectacolului; 120 lei (sector D) - bilet care nu asigura rezervarea unui loc cu numar; 180-300 RON (sector C, B si A) bilet care asigura rezervarea unui loc cu numar.

Numarul de locuri pe scaune va fi deaproximativ 5.000, iar numarul total de locuri din perimetrul pietei este de 10.000.

Concerte in tara

Cel mai scump bilet inseamna de trei ori contravaloarea unui bilet la Scala din Milano. Biletele pot fi achizitionate si de pe site-ul www.bilet.ro. In luna iulie, Julio Iglesias va sustine alte patru concerte in Romania (Timisoara, Bacau, Bucuresti, Constanta) in cadrul turneului de promovare a ultimului sau album, „Romantic Classics".

In afara de Romania, turneul lui Julio Iglesias din 2007 se va desfasura in tari precum Elvetia, Franta si Belgia in iunie, Italia si Turcia in iulie, Monaco in august, Rusia si Ucraina in septembrie, America Latina in octombrie si Africa de Sud in noiembrie. Concertul de la Sibiu este inclus in cadrul Programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.