Filiala Calarasi a Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (ANDR) a organizat o intalnire regionala cu scopul de a promova meseria de detectiv particular. Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a inmanat ANDR cheia orasuluii in semn de pretuire a activitatilor desfasurate de asociatie.

La eveniment au participat presedintele ANDR, Maria Bumbaru, presedintele filialei Calarasi a Asociatiei, Ion Stan, primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, numerosi reprezentanti ai autoritatilor locale si ai presei din judet.

“Am vrut sa se inteleaga clar ca meseria de detectiv particular actioneaza acolo unde nu ajung institutiile statului si reprezinta o meserie in slujba societatii, in stransa legatura cu autoritatile”, a declarat pentru HotNews Ion Stan.

Primarul Calarasiului, Nicolae Dragu, a inmanat Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania cheia orasului, in semn de pretuire fata de activitatea pe care aceasta o desfasoara la nivel local si national.

Filiala Calarasi a ANDR intruneste in prezent un numar de 3 detectivi particulari. Atestarea in aceasta meserie se poate obtine in Romania la scolile de detectivi particulari din Bucuresti si Ploiesti sau peste hotare.