S-au rafinat “pestii”: au pentru clienti prostituate “creole”, cu un “discount” avantajos.

Aceste fete nu indeplinesc fantezii pe bonuri de masa sau pe saci de cartofi, cum am auzit ca se mai practica in zonele de crunta saracie din Republica Moldova. Turdencele prefera sa “intinda coarda” pe buzunarul soferilor cu numere straine, ridicand “scorul” cat de mult se poate.

In plus, sunt receptive la solicitari bizare, cum ar fi “inchirierea” lor pentru petreceri de burlaci.

“Bulanele” de pe Stefan cel Mare ajung si pe la Kaufland

Intr-o oarecare seara, nu din intamplare, ne-am plimbat pe strada Stefan cel Mare. La un moment dat, pe marginea drumului, am dat de o femeie de origine rroma, destul de durdulie, imbracata in haine saracacioase. “Asta nu poate sa fie prostituata!”, a fost primul gand. Am abordat-o, intreband-o unde putem sa gasim fete pentru o petrecere la care vin numai baieti.

Intr-adevar, femeia, doamna N., nu era prostituata. Dar nu era nici nevasta credincioasa care isi astepta docila sotul obosit de la fabrica. A raspuns ca avem noroc: are ea fete. Tot ce vrem. Ne-a dat un numar de Orange, la care am sunat dupa cateva zile. Era numarul ei de telefon. Ne-a spus ca are o super-oferta: o “creola” de 18 ani, cu picioare lungi, exact cum am cerut.

“Presteaza ieftin”, negociabil, a adaugat ea. Se poate rezolva si la trei milioane, dar daca se plateste in plus, “o pot avea baietii”.

Povesti “taximetresti”

In zona A&A sunt multe taxiuri. Dar si tiruri. De mult timp am inceput sa stam de vorba cu taximetristii, dar si cu soferii de tir, care au acceptat sa ne relateze povesti ale prosperitatii „felinelor” in pantaloni scurti, care ies la „vanatoarea” autostopului.

Un sofer ne-a povestit o intamplare interesanta: „Duceam odata o fata cu masina si isi cauta prin geanta ceva. Statea langa mine si cum si-a deschis geanta, am vazut ca era plina de suluri de bani. Si nu de un leu. Le merge bine acestor fete!”

Cu o alta ocazie, tot pe drumul ce duce spre capitala, in zona benzinariei A&A am vazut „la produs” o doamna mai in varsta. Intrebat fiind, un alt taximetrist a declarat, ca: „Astea mai batrane trebuie sa se apuce de munca mai devreme (n.r. conversatia a vut loc inainte de ora 17.00 ), deoarece mai tarziu ies alea mai tinere la produs si le strica vadul.”

Tot de la taximetristi am aflat ca locul preferat al acestor „gagici” a ramas tot zona benzinariilor A&A, Mol si Talora. Dar mai nou, tinand pas cu moda si cu dezvoltarea municipiului Turda, au aparut fete si in fata Kaufland-ului, pe cand cel responsabil cu protectia si taxarea acesteia, pestele, se plimba subtil prin parcarea hipermarketului.

Alti taximetristi sustin ca, intr-o vreme, moda acestui comert nedeclarat la Inspectoratul Teritorial de Munca, a cam palit, dar de o jumatate de an incoace din nou e din ce in ce mai prosper.

"Avem zilnic comenzi pentru fetele de la module (n.r. domiciliul multor fete este strada Nicolae Teclu). Umbla des. Mai ales seara. Merg la produs. E clar. (...) Pe unele dintre ele le ducem chiar si acasa la diferiti clienti. Businessul merge bine! Politia nu prea le face nimic. Data trecuta am auzit o conversatie la telefon, unde se vorbea de una scurta. Costa 350.000 de lei. Nu prea scump...”, a declarat un alt sofer.

Iata ca in sezonul estival, amortit pentru administratia locala si nu numai, cand oamenii pleaca in concediu, este perioada glorioasa a prostituatelor. Ele nu se deranjeaza sa bata drumurile strainataturilor, ca vin ei, strainii, cu transporturi pe autostrada noastra.

Asa ca procesul de “export” de placere si afacere cu “capital strain”, o caracteristica de orientare dreapta, ne apropie mai mult de Europa, neafectand in vreun fel, nici rau, dar nici bun, bugetul de stat.