Hipermarketul Auchan va organiza, la Cluj, o bursa a locurilor de munca pentru 450 de posturi, in perioada 23 iulie - 5 august, la Casa de Cultura a Studentilor. "Sunt 60 de specializari, pe 10 pozitii principale, iar in functie de fluxul de oameni se vor organiza interviuri in cadrul bursei", a declarat Laura Gurbet, responsabil recrutare in cadrul Auchan.

Procesul de recrutare si de selectie a personalului pentru hipermarketul Auchan din cadrul complexului comercial Iulius Mall va avea loc cu sprijinul Agentiei Judeteane pentru ocuparea Fortei de Munca Cluj (AJOFM).

Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, procesul de recrutare va fi complet diferit fata de cel aplicat in cazul hipermarketului Carrefour, care se desfasoara in aceeasi perioada.

"Procesul va contine doua etape - doua saptamani de recrutare si o saptamana de selectie propriu-zisa, in care vor fi realizate interviuri, chestionare", a afirmat Don. Acesta a precizat ca metodele de recrutare si selectie sunt diferite in cadrul celor doua hipermarketuri, in functie de culturile organizationale diferite ale companiilor.