Strategia lui Roman

de Corneliu Condurache     Ziarul de Vrancea
Marţi, 17 iulie 2007, 0:00


A venit pe urmele unei afaceri in care-i bagata firma consilierului judetean al Partidului Social Democrat, Victor Roman.
In mod curios, acesta sustine ca nu mai are legatura cu respectiva societate, desi, conform celor aflate de reporterii nostri, a facut interventii nu tocmai discrete si pasnice cu scopul de a fi acceptata cu indulgenta receptia controversatei lucrari realizata de firma care-i poarta numele.

Cit de sincer este alesul PSD, ramine sa aprecieze adjudenii care cunosc cel mai bine realitatea, dar si alti citiva autorizati ce-ar trebui sa devina mult mai interesati de ascunsul nefiresc dupa copac al acestuia atunci cind vine vorba despre afacerile proprii puternic ancorate in bugetele publice ale diferitor structuri din Vrancea.

Pe linga susmentionata inadvertenta, mai apar pe traseul derularii proiectului pe bani europeni, dar si publici autohtoni din municipiul de pe Trotus despre care-i vorba, cel putin doua faze cu alte intemeiate semne de intrebare. Prima este aceea in care doua firme recunoscute ca avind dotare de nivel superior celei a lui Victor Roman ofera la licitatie preturi mai mari decit "cistigatoarea".

Iar cea de a doua, atunci cind apar de acum deja celebrele "acte aditionale" care misca binisor in sus pretul oferit initial. Dupa modelul Prunache de la sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vrancea. Si numai daca ne limitam la observatia c-a fost cel putin neinspirat ales modelul, si tot parca-ti vine sa intrebi:
Nu-s, totusi, cam multe puncte discutabile in strategia lui Roman de cheltuire a fondurilor publice europene?


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

84 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by