Sase suporteri ai echipei Atletico Madrid au fost implicati sambata intr-o bataie cu un grup de bistriteni, chiar in barul hotelului in care erau cazati fanii echipei spaniole. Potrivit politistilor, suporterii madrileni au inceput sa bea in barul unitatii inainte de disputarea meciului castigat cu 2-1 de Gloria Bistrita.

Spre dimineata, ei s-au luat la harta cu un grup format din circa zece bistriteni. Politistii au fost sesizati despre faptul ca in incinta hotelului "Diana" din Bistrita a avut loc o altercatie intre suporterii echipei de fotbal Atletico Madrid si un grup de cetateni romani.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca altercatia a fost provocata de un bistritean de 27 de ani, in urma bataii fiind distruse trei jardiniere si inchizatoarea usii de acces in sala bucatariei. "19 suporteri au fost cazati la acest hotel, dintre care sase au baut ceva mai mult in barul de la subsol.

Din declaratiile martorilor a reiesit ca acestia au intervenit pentru o domnisoara agasata de un grup de bistriteni, care de asemenea consumasera bauturi alcoolice. Depasiti numeric, suporterii spanioli au fugit spre camerele lor prin bucataria hotelului provocand niste stricaciuni. La fata locului a ajuns firma de paza cu care are contract unitatea, precum si politistii.

Patronul hotelului ne-a anuntat ca nu vrea sa depuna nici o plangere", a declarat ofiterul Mihaela Moldovan, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud. Potrivit ofiterului, cel mai "sifonat" a fost chiar instigatorul de 27 de ani care a ajuns la Spitalul Judetean Bistrita cu lovituri multiple. "S-au rasturnat niste ghivece la patru dimineata cand oamenii isi arunca ocheade pe terase.

Neplacut a fost pentru cei implicati in incident, nu pentru noi!", a declarat Ioan Rusu, patronul hotelului in care au fost cazati suporterii.