La individual, sportivele Ana Maria Groza (timp 1 ora 37 minute 42 secunde) a obtinut medalia de argint la Seniori - Fete iar la Tineret, Istrate Madalina (timp 1 ora 45 minute 34 secunde - record personal) a obtinut medalia de bronz. Echipa I - a fost formata din atletele Alina Boholtan, Ana Maria Groza si Ana Rodean.

Prin descalificarea atletei Ana Rodean, din cauza unor advertismente, s-a descompletat echipa de Seniori, care astfel a ratat medalia de aur.

Echipa II - formata din Suciu Alexandra Simona, Istrate Madalina si Londroman Laura, a obtinut Locul II la Seniori si Locul I la Tineret si s-a intors cu 2 medalii, respectiv una de argint la Seniori si una de aur la Tineret. Rezultatele au fost surprinzatoare avind in vedere accidentarile din ultima perioada de pregatire.

Club multumit

„Din punct de vedere al realizarii obiectivelor, clubul este multumit, pentru ca acestea s-au realizat, dar din punct de vedere al desfasurarii competitiei, ne-a nemultumit descalificarea sportivei Ana Rodean, fapt ce a pagubit atletismul nostru cu inca doua medalii, una chiar prin Ana Rodean si una prin descalificarea echipei”, ne-a declarat Ioan Smadea, de la CS Unirea Alba Iulia.

La aceasta competitie, sportivele au fost insotite de antrenorii Mariana Bucerzan, Gabriel Avram si Stef Horea.

Rezultate Individual - 20 km Mars

n Ana Maria Groza (CS Unirea Alba Iulia) - Locul 2 cu timpul de 1h:37min.42sec

n Istrate Madalina (CS Unirea Alba Iulia) - Tineret Locul 3 cu timpul de 1h:45min.34sec (record personal).

n Suciu Alexandra Simona (CS Unirea Alba Iulia) - Tineret Locul 4 cu timpul de 1h:46min.44sec.

n Boholtan Alina - (LPS - CS Unirea Alba Iulia) - Tineret Locul 6 cu timpul de 1h:51min.34sec.

n Lodroman Laura Edit (CS Unirea Alba Iulia) - Tineret Locul 8 cu timpul de 1h:54min.15sec.

n Rodean Ana Veronica (CS Unirea Alba Iulia) - descalificata, din cauza unor advertismente.