Cu obiective europene in acest sezon, formatia din Urziceni este dornica sa tina pasul cu ocupantele primelor locuri. Ajuns la Unirea dupa o experienta in Polonia, la Wisla Cracovia, Dan Petrescu a preluat friiele unei echipe mici care s-a dovedit a fi o nuca tare pentru formatiile bucurestene in sezonul trecut.

De partea cealalta, Universitatea Cluj vine dupa un rezultat de egalitate pe teren propriu in fata echipei Pandurii Tirgu Jiu, asemanatoare Unirii Urziceni, ca stil de joc. „Sepcile rosii“ si-au pus mari sperante intr-un rezultat bun si vor merge sa cistige: „Va fi un meci foarte dificil, impotriva unei formatii puternice, care tinteste clasarea intre primele sase locuri.

Au un antrenor din Generatia de Aur, care a revitalizat fotbalul romanesc. Jucatorii Urziceniului sint obisnuiti cu jocurile din Liga 1 si ne va fi foarte greu. Inainte de toate, trebuie sa evoluam bine si rezultatul se va vedea in teren. Noi vom juca la victorie“, a declarat tehnicianul Adrian Falub.

Multumit de evolutia noilor achizitii

Antrenorul clujean este multumit de evolutia echipei, desi perioada de pregatire a fost scurta: „Am depasit debutul, care, zic eu, a fost unul reusit. Am luat un punct in fata unei echipe cu obiective mult mai mari decit noi.

Pandurii evolueaza de 3 ani practic in aceeasi formula si i-am dominat copios in repriza a doua, in ciuda faptului ca nu ne-am creat foarte multe oportunitati de a marca. Rezultatul de 1-1 nu-l consider drept semiesec, ci o victorie. A fost primul nostru meci in Liga 1 dupa un stagiu scurt de pregatire. Sint multumit de toti jucatorii pe care i-am folosit la jocul precedent.

Si-au indeplinit sarcinile pe care le-am trasat“, a mentionat principalul bancii tehnice clujene. In alta ordine de idei, acesta va avea la dispozitie un lot valid, exceptie facind Radu Sabo.

Iata cum ar putea arata primul 11 in jocul de duminica, transmis in direct de TVR1, de la ora 18: Tudor - Ungurusan, Cordos, Baciu, Jovanovic - Olah, Dolha - Ghindaru, Goga, Savu - N. Jovanovic.