Si, pentru ca tot am adus vorba despre foc, merita sa anuntam un material fierbinte, pe care il vom publica saptamana viitoare. Stiti povestea cu portile sudate din ordinul lui Anastase la Uzina 1 Mai, v-am mai spus-o. Ei bine, n-o s-o gasiti niciodata in Telegraful de Prahova.

Ha, a fost o gluma! Nu asta vroiam sa spunem, ci ca noi am mers pe fir si am stat de vorba chiar cu cativa dintre cei care au vrut sa-l retrogradeze atunci pe Anastase la sectia "topitorie", adica sa-l arda de viu pentru ca s-a opus revolutiei. Pana la coada, nea Cornel, omul care tine in mana filiala Prahova a PD, a scapat din mana oamenilor, chiar daca destul de sifonat. Povestea este fascinanta si merita spusa, pe bune!

Precizare necesara! Desigur, acesta este un atac murdar la adresa familiei Anastase si mai ales la adresa partidului Democrat. Desigur, fiind vorba de o marsavie, este, in viziunea minunatei conduceri a PD, care a ajuns sa plateasca reclama in ziare pentru a-si ataca membrii care le submineaza autoritatea, gras platita.

Judecand insa dupa modelul Monitorul de Prahova, inseamna, nu-i asa, domnule Mihai Sorin, ca noi ne facem treaba, iar orice raspuns al PD sau al presei PD-ului este un atac la adresa libertatii de exprimare.