Mechel Campia Turzii a realizat profit in primul semestru

de Gelu FLOREA     OBIECTIV de Campia Turzii
Marţi, 7 august 2007, 0:00


Combinatul metalurgic Mechel Campia Turzii a raportat date statistice net superioare comparativ cu cele inregistrate in primul semestru al anului 2006. Astfel, productia marfa fabricata in primul semestru al acestui an a crescut de la 107.860 tone, cat se inregistra in anul precedent, la 127.586 tone, ceea ce inseamna o crestere de 18% comparativ cu perioada similara din anul 2006.

Cresterea productiei s-a reflectat si intr-o sporire a livrarilor, atat pe piata interna (unde s-a inregistrat o crestere de 8%), cat si pe piata externa (unde s-a inregistrat o crestere de 11%), in conditiile in care preturile medii de vanzare pe sortimente au inregistrat o crestere cu 28%.
Din punct de vedere financiar, acest lucru s-a reflectat in inregistrarea unui profit de 1.452.630 dolari, in conditiile in care in semestrul I al anului trecut, societatea a raportat o pierdere de 4.248.577 dolari.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

71 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by