In ciuda infringerii cu Unirea, Sorin Vadana crede in sansele echipei sale duminica

Cu un singur punct din doua etape, „Sepcile rosii“ se vad obligate sa invinga o candidata la titlul de campioana a Romaniei. Campionatul este lung, insa pasii gresiti de pe propriul teren pot cintari serios in indeplinirea obiectivelor. La primul sezon in Liga 1, dupa o pauza de 8 ani, clubul clujean va incerca sa se salveze de la retrogradare.

Directorul sportiv al clubului, Sorin Vadana, a acceptat sa vorbeasca despre debutul sezonului si despre sansele echipei sale in etapele care urmeaza: „Am trecut pe linga doua sanse mari de victorii, in urma unor jocuri bune. Speram ca duminica sa simtim in sfirsit gustul victoriei.

Echipa a demontrat ca are potential, insa avem nevoie de concentrare mai mare, de la inceputul meciului si pina la ultimul fluier. Campionatul este lung si avem incredere ca vom reusi ceea ce ne-am propus. Insuccesul cu Urziceniul ni se datoreaza, dar antrenorul stie sa analizeze greselile care s-au facut. Numai cine nu munceste nu greseste“, a precizat oficialul clujenilor.

Vadana: „Dorim transparenta“

Clubul nu a ramas indiferent la prestatia brigazii de arbitri la meciul cu Unirea Urziceni, arbitraj pe care l-a catalogat tendentios. In aceasta privinta, formatia Universitara a inaintat Comisiei Centrale a Arbitrilor un protest prin care cere corectitudine in rundele care urmeaza sa se dispute.

„Le-am trimis un memoriu in care am cerut sa fie analizata prestatia arbitrilor de la meciul cu Unirea, pentru a preveni pe viitor un astfel de arbitraj. Eu am lucrat atitia ani ca arbitru si mi-am permis sa trag concluzii inca din primele minute. Eu n-am cerut suspendarea lor si nici sa primeasca amenzi. Nu dorim decit sa fim arbitrati corect.

Nu ne intereseaza virsta lor, ci dorim sa fim respectati. Sint platiti de Federatia Romana de Fotbal, de cluburi, si trebuie sa aplice regulamentul uniform. Acceptam greselile, dar nu acceptam arbitraje tendentioase. Le-am spus la finalul jocului ca au comis greseli, inclusiv asistentilor, si le recomand ca pe viitor sa fie mai atenti.

Partida de duminica dintre Universitatea Cluj si Rapid Bucuresti este programata sa inceapa de la ora 18:15 si va putea fi urmarita in transimisiune directa pe postul de televiziune Kanal D. Cavalerul fluierului care va oficia jocul este Adrian Comanescu. El va fi ajutat pe margini de Irina Mirt (Bucuresti) si de Stelian Slabu (Brasov).

Observatorii meciului sint Alexandru Boc (Bucuresti) si Cornel Sorescu (Pitesti), in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat oradeanul Sorin Marcu.

Sorin Vadana:

„Acceptam greselile, dar nu vom accepta niciodata un arbitraj tendentios.