Eclipsa de forma

Anca spera sa-si recistige postul de titluar

In ciuda fluxului de achizitii din aceasta vara, formatia din Gruia nu si-a gasit deocamdata cadenta, avind inca probleme in avanposturi, unde le lipseste un virf percutant.

Daca in sezonul trecut Frunza a fost marea deceptie din lotul „feroviarilor“ clujeni, acesta nereusind sa se plieze pe sistemul impus la vremea respectiva de Cristiano Bergodi, acum argentinianul Fabbiani se straduieste sa se impuna in atacul clujenilor. Acomodarea, insa, este o problema demna de luat in seama.

Atit in perioada de pregatire premergatoare campionatului, cit si in primele doua jocuri, atacantul a dezamagit. Cu un surplus de kilograme, fapt recunoscut chiar de tehnicianul Ioan Andone, atacantul s-a miscat greu, reusind in putine rinduri sa creeze pericol la portile adverse. Fotbalistul a impresionat, insa, la capitolul tehnicitate, reusind stopuri si devieri elegante, de clasa.

Pe de alta parte, nigerianul Ogbonna nu a beneficiat de prea multe sanse. Mai nou, acesta se confrunta si cu unele probleme medicale, avind o ciupitura la menisc, problema care se poate agrava in orice moment. Astfel, conducerea clujenilor a apelat la Benfica, clubul cu care are semnat un parteneriat de colaborare.

Imprumutul chilianului Nicolas Canales este ultima gaselnita „visinie“. Aflat in urma cu pregatirea fizica, CFR Cluj nu va putea, insa, conta pe el cel putin pe o perioada de 3 saptamini.

Adi Anca, asul din mineca

In aceste conditii, in meciul cu Universitatea Craiova ar putea fi utilizat in linia de atac unul dintre veteranii lotului, Adrian Anca. Dupa exilul la grupele de juniori din finalul sezonului trecut, atacantul a prins de putine ori echipa si la un moment dat s-a pus chiar problema ca acesta sa paraseasca gruparea la care a evoluat 4 ani de zile.

Cu toate acestea, Anca este increzator ca va primi o sansa din partea antrenorului: „Am tras din greu patru sezoane si acum, cind lucrurile merg bine, sa ma duc in alta parte? N-am dus lipsa de oferte, dar eu imi urmez principiile pe care le am in viata si in fotbal si, indiferent de ce se va intimpla in continuare, voi ramine la CFR Cluj.

Eu sper si ma astept sa joc cu Universitatea Craiova. Sint convins ca-mi va veni si mie rindul“, a declarat pentru monitorul virful de atac, increzator in sansele echipei sale duminica: „Va fi un meci foarte greu, impotriva unei formatii puternice, dar speram sa cistigam. Sintem peste ei la toate capitolele“, a incheiat clujeanul.

Preturile biletelor

Conducerea clubului CFR a anuntat pretul biletelor pentru meciurile de pe propriul teren in acest sezon. Astfel, la partidele cu Steaua, Rapid si Universitatea Cluj, un tichet la Oficiala va costa 60 RON, 50 RON la Tribuna 0, 30 RON la Tribunele A, A1 si B, 20 RON la Peluza 2 si 15 RON la Peluza 1. Pentru restul partidelor, preturile sint cu 10 RON mai ieftine la tribuna si cu 5 la peluze.

In Cupa UEFA, un bilet la Tribuna Oficiala va costa 100 RON, la Tribuna 0 va fi 60 RON, 40 RON la Tribunele A, A1 si B, 25 RON la Peluza 2 , iar pentru un bilet la Peluza 1 suporterii vor scoate din buzunare cite 20 RON.