Fanii trupei britanice Jethro Tull vor avea ocazia sa isi asculte preferatii fara a fi nevoiti sa cumpere bilete. Accesul la concertul pe care Jethro Tull il vor sustine in 30 august in Piata Mare a Sibiului va fi liber.

“Evenimentul, organizat in cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007, nu ar fi fost posibil fara sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, care, impreuna cu ARTMANIA, a dorit sa ofere cadou sibienilor si impatimitilor muzicii din Romania un concert de neuitat”, a declarat Codruta Vulcu, directorul executiv ARTMANIA.

Organizatorii anunta, totodata, lansarea site-ului www.jethrotull.artmania.ro, unde puteti gasi informatii legate de eveniment. Concertul Jethro Tull va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Sponsorul evenimentului este Printcenter.ro

Experienta de 40 de ani

Jethro Tull este una dintre trupele care au scris pagini importante in istoria muzicii si una dintre putinele trupe din generatia lor inca active atat pe scena, cat si in studio. Incepand din anul 1968 au lansat 30 de discuri care s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare si au sustinut peste 2.500 de concerte, cam 100 de concerte in fiecare an, in 40 de tari.

In cei aproape 40 de ani de activitate, componenta grupului a suferit numeroase modificari, beneficiind de aportul a numerosi muzicieni de calibru, care le-au stat alaturi in diverse perioade singurilor doi membri stabili: vocalistul si multi-instrumentistul Ian Anderson si chitaristul Martin Barre.

2007 ii gaseste pe Jethro Tull in studio, lucrand la un nou album si pregatindu-se pentru numeroasele concerte care sunt deja programate, gata sa isi delecteze din nou fanii cu reprezentatiile lor teatrale si nonconformiste.

Componenta Jethro Tull

Ian Anderson - voce, flaut, chitara acustica, mandolina, armonica, bamboo flute

Martin Barre - chitara

John O'Hara - clape

David Goodier - bas

James Duncan - tobe

Doane Perry - tobe