Santierul Daewoo Mangalia Heavy Industrie (DMHI) recruteaza oameni din orasul Negru Voda pentru a ajusta deficitul de personal inregistrat de companie in ultima perioada. Se pare ca decizia coreenilor vine in urma progreselor pe care le-a inregistrat firma multumita locuitorilor din Negru Voda, care sunt angajati la DMHI.

Primarul orasului Negru Voda, Ion Nicolin ne-a declarat faptul cei de la DMHI au solicitat Primariei acordarea unei suprafete de teren de un hectar pentru ca firma sa construiasca si aici vapoare. Administratia locala a decis sa le acorde 11.000 de metri patrati, din care 800 construibili, 5 garaje, plus teren de 8000 de metri patrati.

Interviul cu locuitorii care-si doresc sa lucreze in asamblarea vapoarelor a avut loc vineri, 3 august a.c., singura conditie impusa de angajator este ca cei care s-au inscris la aceasta selectie sa aiba pana in 45 de ani. Nicolin a mai sustinut ca acest interes pentru forta de munca a locuitorilor din orasul Negru Voda este unul de bun augur si nu poate decat sa-i stimuleze pe oameni.