Prima zi a „Euforiei Eforiei” a insemnat in 2007 cea mai reusita editie de pana acum. Directia 5, Anna Lesko, DJ Proiect, Gheorghe Gheorghiu, Ionut Dolanescu, Vacanta Mare etc etc - sunt numele care vor lucra la cea mai mare editie a zilelor Eforiei de pana acum.

Primarul Ovidiu Brailoiu insusi s-a aratat uimit de amploarea evenimentelor si este convins ca editia din acest an va intrece toate asteptarile. Pentru organizarea evenimentului au fost alocate circa 400 milioane lei vechi. Brazilianul naturalizat Alberto Rodrigues a deschis „bahausul” din Eforie.

„Sa-i spuneti lui Gigi Becali ca vorbesc romaneste mai bine decat el”, a grait Alberto, un pletos pus pe muzica. Inconjurat de sase fete dezbracate de inhibitii, cu cate un fluier in gura si imbracate doar in bikini, brazilianul care sta de ani buni in Romania s-a gandit la bietii nostri pensionari.

„Sa vindeti cat mai multe ziare, sa se incaseze TVA-ul, si de aici sa fie bani pentru pensionari”, ne-a grait Alberto. Tavi Colen, Gheorghe Gheorghiu, Anda Adam, Ileana Ciuculete, Ionut Dolanescu, N&D, Maria Ciobanu, Florin Decuseara, DJ Proiect, Vacanta Mare, Fakima si Sulamitam sunt cativa din artistii care vor face din zilele Eforiei cele mai interesante zile din sezonul estival.

Primarul Ovidiu Brailoiu ne-a marturisit ca toata distractia a costat peste 400 milioane de lei vechi, iar invitatii au fost alesi dintre cele mai „fine” categorii sociale. In plus, cei peste 25.000 de turisti care poposesc in Eforie sunt asteptati sa participe la serbarile Eforiei.

Pe langa vedetele de mai sus, nu pot fi uitati cei de la Iris, Loredana Groza si Spitalul de Urgenta, care vor concerta in serile dedicate zilelor Eforiei; primarul Brailoiu promite si focuri de artificii in fiecare noapte, colacul peste pupaza fiind pus de campionatele de fotbal pe plaja organizate pe plajele din Eforie Sud si Nord.

Edilul Eforiei ne-a declarat ca a transmis invitatii catre toate oficialitatile judetului Constanta si nu numai, astfel incat concentratia de vedete pe metru patrat sa fie mai mare ca niciodata. „Este principalul punct de atractie al sezonului in acest moment, toate vedetele din Romania vin la mare si ajung si la Eforie”, ne-a spus Brailoiu.

Intr-o conferinta de presa, edilul a tinut sa demonstreze forta gruparii braziliene, conduse de Alberto Rodrigues. S-a pozat cu dansatoarele exotice, a facut postere si cu „masculul feroce” Alberto, care batea de mama focului in tobele sale, spre amuzamentul celor prezenti.

Curatenia gandurilor sale (ne referim la primar, desigur) nu a putut fi mai bine exprimata decat de propriile sale vorbe, in timpul unei convorbiri telefonice cu sotia: „Da, mama, sunt la o conferinta de presa, aici!”. Asta cu hectare de piei dezgolite, pompoane, bikini si alte chestiuni „serioase” afisate pe langa invitati.

Noroc cu brazilianul care ii cerea razbunare lui „Jiji” si care solicita din partea lui Brailoiu ingaduinta de a fi obraznic in statiune. Ce a iesit, ramane de vazut in urmatoarele zile la Eforie, unde merita sa incercati, mai ales ca e gratis.