Trei saptamani pentru subscriere de actiuni la Electroceramica SA Turda

de Cristina FERENTIU     Obiectiv - Turda
Marţi, 14 august 2007, 0:00


Producatorul de izolatori SC Electroceramica SA si-a anuntat intentia de a-si majora capitalul social de acum o luna. Prin aportul in numerar al actionarilor se va ajunge la un capital social de 3,34 mil. lei.

Aprobata si publicata in Monitorul Oficial, hotararea de majorare a capitalului social se va face printr-o emisiune de 660.819 actiuni cu valoarea nominala de 2,5 lei pe unitate, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor. Formularul de subscriere a fost publicat pe site-ul societatii www.electroceramica.com.

Astfel se explica, de exemplu, ca la 80 de actiuni detinute, unui actionar i se cuvin 156 de actiuni spre subscriere.
Pentru 2007, firma si-a bugetat afaceri in crestere cu 30,86%, la 21,24 mil. lei si intentioneaza sa treaca pe profit, cu un castig net de 1,25 mil. lei. Anul trecut, Electroceramica a inregistrat o pierdere de 2,24 milioane de lei si o cifra de afaceri de 16,24 milioane lei.

Primaria Turda si-a achitata debitele catre Electroceramica
Printr-un comunicat la Bursa de Valori Bucuresti, SC EElectroceramica SA anunta ca in data de 26 iulie 2007, societatea a incasat de la Primaria Turda 395.000 lei, reprezentand a doua rata din pretul total de 795.000 lei, al celor 53 de apartamente din caminul din Turda. Locuintele de pe str.

Tineretului nr.28, pe care societatea le-a vandut Primariei, fusesera inchiriate pe baza de protocol municipalitatii cu destinatia de locuinte sociale. Patru apartamente din camin au fost vandute anterior. Valoarea contabila a caminului de nefamilisti este sub 0,5 % din valoarea contabila a activelor societatii comerciale.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

194 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by