Iulius Group cere daune morale de la un ONG care se opune Palas-ului

de newsiasi.ro     newsiasi.ro
Miercuri, 15 august 2007, 0:00


Iulius Group a trimis o notificare catre ONG-ul respectiv, amenintind cu judecata:

"Va punem in vedere sa incetati desfasurarea actiunilor de protest prin care aduceti atingere onoarei, demnitatii SC Iulius Group SRL, ca initiatoare a proiectului Palas.

Actiunile de pichetare desfasurate pina in prezent au avut loc in afara cadrului legal, in sensul ca nu au fost autorizate conform Legii 60/1991 (...) Ca urmare a initierii acestor actiuni defaimatoare si in afara unui cadru legal va punem in vedere sa ne despagubiti cu titlu de daune morale de 150.000 lei, in caz contrar vom fi nevoiti sa ne adresam instantelor competente pentru obligarea

dumneavoastra la plata sumelor datorate urmand sa suportati si toate cheltuielile judiciare aferente".

Pe de alta parte, Ionut Stefanovici, reprezentantul ONG-ului, crede ca este vorba de un act de intimidare: "Este cel putin curios ce se intampla in Iasi, daca nu anormal. Pentru ca actiunile tendentioase la care se refera aceasta adresa sint comunicatele de presa si actiunile de sondaj ale opiniei publice realizate in Iasi. Prin urmare nu mai avem voie nici sa ne exprimam punctul de vedere?".

Si astazi, Asociatia Comunicare Sociala a organizat actiuni de protest impotriva Palas-ului, in fata Palatului Culturii. ONG-ul a primit aprobare de la Primarie pentru 3 zile de proteste.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

126 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by