Solistul de muzica populara, Sandel Mihai, s-a casatorit duminica trecuta. Aleasa inimii sale este... tot o solista de muzica populara: Aurora Dan! Cei doi au facut nunta duminica, la restaurantul turdean Milenium.

Relatia lui Sandel Mihai, fratele Andrei, este destul de veche, de vreo 14 ani. Dar, se stiau mai dinainte. „Am mai avut noi certuri marunte care ne-au mai tinut de-o parte o luna, alteori chiar un an, dar pana la urma ne-am hotarat. Ea este mai mare decat mine cu 2 ani. Ea avea 19 ani si eu 17 cand ne-am indragostit. Acum am 30 de ani.

Fiecare a mai cunoscut alte persoane intre timp, dar am ajuns la concluzia ca nu putem unul fara celalalt”, ne spunea Sandel in urma cu ceva vreme.

Cei doi si-au cumparat un apartament in Campia Turzii, unde vor locui, in cursul lunii mai. „E un apartament mai mare, pentru ca ne gandim la cel putin 2-3 copii. O sa facem o orchestra mica acolo”, glumea Sandel.

Pe de alta parte, Sandel incearca lansarea unui album impreuna cu sotia sa, la Mediapro Music. In primavara acestui an, Sandel a lansat un album de muzica populara impreuna cu Andra, intitulat „De la frate la sora”, care s-a bucurat de un succes enorm pe piata muzicala.