Ziarul OBIECTIV a aintrat in posesia listei firmelor in care consilierii locali din Turda si din Campia Turzii desfasoara afaceri. Ba mai mult, am obtinut profiturile/pierderile pentru fiecare societate comerciala, afarente anului 2006. La Turda, cele mai mari profituri le-au realizat consilierii PNL.

Mircea Parv a avut profituri de peste 142.000 lei, Eugen Felezeu de peste 29.000 lei, iar Ioan Chis a depasit 20.000 de lei. In schimb, PSD-istii fie au mers pe pierdere, fie au inregistrat profituri aproape nesemnificative. De la democrati iese in fata Viorica Toma, cu profit de peste 48.000 lei si viceprimarul Daniela Florea, a carei societate a avut un profit de peste 134.000 lei. Dar, iata lista tuturor consilierilor care deruleaza afaceri:

Ioan Chis (PNL)

Este implicat in 3 societati comerciale: Top Comert Industry SRL, Nona Prodimpex SRL si Feralco SRL. Daca la prima si la ultima a realizat un profit de 24.808 lei, respectiv, 1.764 lei, la Nona Prodimpex SRL a raportat o pierdere de 5.423 lei.

Lucian Cordis (PSD)

Este implicat in doua societati comerciale: King Comimpex SRL si Lucostar SRL. La prima a avut o pierdere de 40.779 lei, iar la cea dea doua a mai recuperat din pierderile din afaceri, inregistrand un profit de 38.412 lei.

Alexandru Faur (PD)

Detine 50% din actiunile societatii Duc Star SRL, unde a avut un profit de 253 lei.

Eugen Felezeu (PNL)

Are doua societati comerciale. La AG Instal Grup SRL detine 95% din actiuni, iar la Instalatorul Potaissa SRL 50%. La prima societate a realizat un profit de 3.407 lei, iar la cea de-a doua 3.407 lei.

Stelian Marginean (PRM)

Consilierul PRM este implicat in doua societati comerciale, dar nu-i merg deloc afacerile. La Posibil SRL nu a avut nici o activitate, iar la Lexis Consult SRL a inregistrat o pierdere de 773 lei.

Cristian Matei (PSD)

Consilierul PSD este considerat unul dintre cei mai potenti consilieri, din punct de vedere financiar, dar afacerile banoase se pare ca-i apartin sotiei sale. Matei are trei societati comerciale, dar fara rezultate semnificative. La DC Crespo SRL, unde detine 50% din actiuni, nu are activitate. La fel si La Matmus Ag.Asig. SRL. La DC Asig. Ag:asig. SRL are un profit de 7.312 lei.

Emil Molnar (PSD)

Este asociat unic la SC Emilian Comservice SRL, unde a avut o pierdere de 20.627 lei.

Mircea Parv (PNL)

Detine doua sopcietati comerciale. La Center Point Exim SRL a raportat un profit de 116.233 lei, iar la Wood Center, unde detine 50% din actiuni, a avut un profit de 26.282 lei.

Nicolae Ros (independent)

Nicolae Ros este asociat unic la SC Nico Consulting SRL, unde a avut un profit de 323 lei.

Andreea Sas (PD)

Este asociat unic la societatea Eurotrip SRL, dar nu a avut nici o activitate comerciala.

Viorica Toma (PD)

Este asociat la Sens Vest SRL, societatea familiei, care a avut un profit de 48.332 lei.

Daniela Florea (PD)

A avut cel mai mare profit al unei societati comerciale a unui reprezentant turdean, cu un profit de 134.321 lei. Societatea la care este asociat este Daf Speed SRL.

La Campia Turzii, PD-ul face banii

La Campia Turzii, democratul Cristian Haiduc stie face afaceri banoase!

Consilierii locali din Campia Turzii nu prea sunt angrenati in afaceri. Doar 3 consilieri locali, din cei 19 existenti, sunt angrenati in diverse societati comerciale.

Marius Bordea, de la PSD, a avut o pierdere de 15.695 lei in propria societate, Belcor SRL, dar a recuperat prin intermediul societatii Arhinstal SRL, unde are 15% din actiuni si unde a fost un profit de 365.516 lei.

Avram Gal, de la PNTCD, desi este implicat in trei societati comerciale, afacerile derulate de el nu-i aduc nici un profit, pentru ca societatile respective nu desfasoara nici o activitate.

In schimb, democratul Cristian Haiduc a avut un profit de 136.972 lei de la Indagra Transilvania SRL si 53.549 lei de la Gossner SRL, pierderi inregistrand doar la Depagro Transilvania SRL. Dar nesemnificative, respectiv 4.700 lei.