Ce afaceri invart consilierii locali?

de Gelu Florea     Obiectiv - Turda
Miercuri, 22 august 2007, 0:00

Unii consilieri stiu face bani, altii au afaceri care merg in pierdere...
(Foto: Gelu FLOREA)

Ziarul OBIECTIV a aintrat in posesia listei firmelor in care consilierii locali din Turda si din Campia Turzii desfasoara afaceri. Ba mai mult, am obtinut profiturile/pierderile pentru fiecare societate comerciala, afarente anului 2006. La Turda, cele mai mari profituri le-au realizat consilierii PNL.Mircea Parv a avut profituri de peste 142.000 lei, Eugen Felezeu de peste 29.000 lei, iar Ioan Chis a depasit 20.000 de lei. In schimb, PSD-istii fie au mers pe pierdere, fie au inregistrat profituri aproape nesemnificative. De la democrati iese in fata Viorica Toma, cu profit de peste 48.000 lei si viceprimarul Daniela Florea, a carei societate a avut un profit de peste 134.000 lei. Dar, iata lista tuturor consilierilor care deruleaza afaceri:Ioan Chis (PNL)

Este implicat in 3 societati comerciale: Top Comert Industry SRL, Nona Prodimpex SRL si Feralco SRL. Daca la prima si la ultima a realizat un profit de 24.808 lei, respectiv, 1.764 lei, la Nona Prodimpex SRL a raportat o pierdere de 5.423 lei.Lucian Cordis (PSD)

Este implicat in doua societati comerciale: King Comimpex SRL si Lucostar SRL. La prima a avut o pierdere de 40.779 lei, iar la cea dea doua a mai recuperat din pierderile din afaceri, inregistrand un profit de 38.412 lei.Alexandru Faur (PD)

Detine 50% din actiunile societatii Duc Star SRL, unde a avut un profit de 253 lei.Eugen Felezeu (PNL)

Are doua societati comerciale. La AG Instal Grup SRL detine 95% din actiuni, iar la Instalatorul Potaissa SRL 50%. La prima societate a realizat un profit de 3.407 lei, iar la cea de-a doua 3.407 lei.Stelian Marginean (PRM)

Consilierul PRM este implicat in doua societati comerciale, dar nu-i merg deloc afacerile. La Posibil SRL nu a avut nici o activitate, iar la Lexis Consult SRL a inregistrat o pierdere de 773 lei.Cristian Matei (PSD)

Consilierul PSD este considerat unul dintre cei mai potenti consilieri, din punct de vedere financiar, dar afacerile banoase se pare ca-i apartin sotiei sale. Matei are trei societati comerciale, dar fara rezultate semnificative. La DC Crespo SRL, unde detine 50% din actiuni, nu are activitate. La fel si La Matmus Ag.Asig. SRL. La DC Asig. Ag:asig. SRL are un profit de 7.312 lei.Emil Molnar (PSD)

Este asociat unic la SC Emilian Comservice SRL, unde a avut o pierdere de 20.627 lei.Mircea Parv (PNL)

Detine doua sopcietati comerciale. La Center Point Exim SRL a raportat un profit de 116.233 lei, iar la Wood Center, unde detine 50% din actiuni, a avut un profit de 26.282 lei.Nicolae Ros (independent)

Nicolae Ros este asociat unic la SC Nico Consulting SRL, unde a avut un profit de 323 lei.Andreea Sas (PD)

Este asociat unic la societatea Eurotrip SRL, dar nu a avut nici o activitate comerciala.Viorica Toma (PD)

Este asociat la Sens Vest SRL, societatea familiei, care a avut un profit de 48.332 lei.Daniela Florea (PD)

A avut cel mai mare profit al unei societati comerciale a unui reprezentant turdean, cu un profit de 134.321 lei. Societatea la care este asociat este Daf Speed SRL.La Campia Turzii, PD-ul face banii

La Campia Turzii, democratul Cristian Haiduc stie face afaceri banoase!Consilierii locali din Campia Turzii nu prea sunt angrenati in afaceri. Doar 3 consilieri locali, din cei 19 existenti, sunt angrenati in diverse societati comerciale.Marius Bordea, de la PSD, a avut o pierdere de 15.695 lei in propria societate, Belcor SRL, dar a recuperat prin intermediul societatii Arhinstal SRL, unde are 15% din actiuni si unde a fost un profit de 365.516 lei.Avram Gal, de la PNTCD, desi este implicat in trei societati comerciale, afacerile derulate de el nu-i aduc nici un profit, pentru ca societatile respective nu desfasoara nici o activitate.In schimb, democratul Cristian Haiduc a avut un profit de 136.972 lei de la Indagra Transilvania SRL si 53.549 lei de la Gossner SRL, pierderi inregistrand doar la Depagro Transilvania SRL. Dar nesemnificative, respectiv 4.700 lei.
375 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version