Atmosfera la PRM

Politic vorbind, Radu Socoleanu a pornit de la PSD. De unde a ajuns la PRM, ca intr-un final sa se opreasca la PD. Pentru ca se simtea marginalizat, Socoleanu a hotarat sa-si ia soarta in propriile maini. Asa ca a inceput sa caute o gazda primitoare.

Desi presedintele PRM Prahova, Adrian Maracineanu, neaga ca ar fi avut discutii cu Radu Socoleanu, surse din interiorul partidului ne-au dezvaluit ca viceprimarul Socoleanu ar fi avut mai multe runde de negocieri cu Maracineanu, ultimele chiar la inceputul acestei veri. Negocieri care deocamdata au esuat. Asa ca Socoleanu trebuia sa se reorienteze.

PNL-ul nu-l coafa, asa ca a zis sa apeleze la un partid care creste incet, dar sigur, in sondaje.

Refuzat de PNG pe motiv ca “face figuratie”

S-a dus spre PNG-ul lui Gigi Becali. Refuzul pe care l-a primit a fost categoric. Presedintele organizatiei Prahova a PNG-CD, Mariana Dimian, ne-a declarat: „Intr-adevar, unul dintre membrii Biroului Judetean a avut o discutie cu Radu Socoleanu, relatandu-mi dorinta viceprimarului Ploiestiului de a veni la PNG-CD.

Raspunsul pe care i l-am transmis a fost categoric: NU! PNG-CD nu va primi niciodata oameni care fac figuratie in jurul lui Emil Calota. Noua ne trebuie oameni care sa le pese de cetateni, care sa lupte pentru rezolvarea problemelor acestora si a caror moralitate sa nu poata sa fie pusa la indoiala.

Domnul Socoleanu nu poate face niciodata parte din noua generatie de politicieni pe care noi o promovam”.

Bolcas nu-l vrea pe Socoleanu in PRM

Prezent vineri la Ploiesti, vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a lasat sa se inteleaga ca sansele viceprimarului Socoleanu de a reveni in PRM dupa ce a tradat partidul sunt foarte mici. “Nu putem avea incredere intr-un om care a gresit fata de partid.

De principiu noi am luat hotararea ca cei care au plecat sau care au fost exclusi din PRM sa fie reprimiti doar cu avizul spcial al Biroului Permanent, lucru care s-a intamplat in foarte putine cazuri in ultimii doi ani”, a declarat vicepresedintele PRM.