Dispus sa plece

Petre Marin ar putea intari apararea CFR-ului, din iarna

Desi CFR-ul a facut din nou o campanie de achizitii fructuoasa in aceasta vara, antrenorul „feroviarilor“, Ioan Andone, si-ar mai dori un „stingaci“ la echipa. Postul vizat este cel de fundas stinga, unde, actualmente, titular este Cristi Panin.

Concurentii lui „Pana“ sint portughezii Fredy si Amoreirinha, care, insa, nu au reusit sa se impuna deocamdata in planurile lui Andone. Astfel ca aducerea unui aparator de banda stinga a revenit in atentia conducatorilor clujeni.

Unul dintre numele vehiculate este cel al „stelistului“ Petre Marin, aflat printre titularii meciului Romania - Belarus si intrat, se pare, in dizgratia lui Hagi. In virsta de 34 de ani, Marin ar lua in calcul o despartire de formatia din Ghencea, mai ales ca in actualul sezon nu a fost o prezenta constanta in primul „unsprezece“ al vicecampioanei.

Iuliu Muresan: „Nu ne intereseaza“

Intrebat in legatura cu posibila aducere a lui Marin in Gruia, presedintele „feroviarilor“, Iuliu Muresan a tinut sa infirme interesul gruparii sale pentru jucator, argumentind prin faptul ca CFR Cluj doreste intinerirea actualului lot: „Toate zvonurile care au aparut privitoare la acest subiect nu au nici o legatura cu noi.

CFR Cluj nu este interesata de serviciile lui Petre Marin. Оl respect, este un jucator foarte bun, dar noi vrem sa achizitionam jucatori mai tineri“. De asemenea, finantatorul Stelei, George Becali, desi i-a fixat un pret mijlocasului, nu este dispus sub nici o forma sa-l cedeze CFR-ului: „Petre Marin nu are oferta de la Cluj. Pe 2 milioane pleaca pe loc.

Glumesc! Nu dau eu la CFR jucatori. Daca e sa ii vind, ii trimit la Dinamo, ca sa am oamenii mei acolo, asa ca Bostina si Oprita“.

Totusi, daca „feroviarii“ si-l vor dori cu adevarat pe Marin, iar jucatorul va accepta trecerea in Gruia, este greu de crezut ca Becali nu ii va da drumul acestuia, cu atit mai mult cu cit recent declarase ca „nu pot tine pe nimeni cu forta la Steaua“.