Clujul, inclus in turneul mondial

Beyonc? promite un show de zile mari pe „Ion Moina“

Diva americanca Beyonce va fi prezenta la Cluj in aceasta toamna pentru un concert inclus in turneul mondial al artistei „The Beyonce Experience“. Concertul promoveaza cel mai nou album al ei, intitulat „B’day“, evenimentul fiind prezentat in Romania de compania Vodafone si organizat de Fundatia Culturala Phoenix.

„Sintem onorati sa includem Cluj-Napoca in harta turneului mondial al uneia dintre cele mai indragite staruri ale momentului“, mentioneaza Liliana Solomon, Chief Executive Officer al Vodafone. Detalii despre pretul si comercializarea biletelor vor fi anuntate in curind.

Un reprezentant al Fundatiei Culturale Phoenix a declarat pentru monitorul ca „formatia care va cinta in deschiderea evenimentului nu este momentan cunoscuta“.

10 premii Grammy

Beyonce are o cariera de peste 15 ani si a primit 10 premii Grammy, fiind cunoscuta ca lidera a formatiei Destiny’s Child, alaturi de care a debutat in 1990. Turneul mondial de promovare a ultimului sau album a inceput in primavara anului 2007 si include spectacole in intreaga lume, in tari precum Japonia, Australia, SUA, Italia, Spania, Romania sau China.

Evenimentul din Romania face parte din seria de concerte Vodafone Best Music, inceputa in 2006 cu Depeche Mode la Bucuresti, Shakira la Timisoara si care a continuat in acest an cu spectacolul trupei The Rolling Stones de la Bucuresti.