Marin Popescu a fost tata lor, urmeaza:Vasile Lepadatu, Nicolae Moise, Cirstea, Ochean si Lazarean, Bercea si cu Buza, Dulgheru si cu Trus, Copaci si cu Harabor. Ordinea e aleatorie.Toleranta intre ei este totala pentru ca formeaza aceeasi casta. Singurele atacuri apar la alegeri cind apare mirajul schimbarii. In rest, omerta."

"Pe un amarit de taran care fura si el o tirna de porumb il condamna la 8-9 ani puscarie, un amarit de casier intr-o unitate care a delapidat 3o milioane a primit 5 ani de inchisoare. Dar acesti DOMNI care delapideaza STATUL roman prin firmele si afacerile lor la negru, nu patesc nimic. Sunt mina in mina. Macar nu mai scrieti, ca ne scirbiti cu totul. Sau urmariti actiunea pina la capat sa vada si omul de rind ce masuri DRASTICE se iau pentru cei cu multi, f.f.f.multi bani"

"Toti fac la fel , cind ajung la putere nu stiu cum sa fure mai mult pentru ei, indiferent din ce partid fac parte. Asa se fac la noi in judet afacerile. Oare vom ajunge vreodata sa intre si la noi lucrurile in normal? Pe cine ar trebui sa alegem ca sa fie si la noi lucrurile asa cum ar trebui? Eu una m-am scirbit ca nici nu-mi vine sa mai merg la alegeri."

""Caracaleanul" Mihai Copaci, ajuns mare sef intre medici (e o situatie asemanatoare cu Adomnitei, sef de santier ajuns ministru al educatiei), incompatibil din cauza functiei si demnitatii publice detinute, pare a fi unul din candidatii la alegerile europene din partea PNL.

Lasind la o parte "linguselile" si rugamintile fierbinti la Ninishor, porcusor de Guineea, pentru a i se arunca un oscior al puterii (ca sa roada si dintii lui ceva!), "caracaleanul" trezit deodata cu puterea-n brate nu stie sa faca altceva decit sa-i intimideze pe cei care ii cer informatii publice sau sa tina puterea cu ambele miini, in ambele locuri (CAS si CJ Vrancea). "Caracalene", lasa-ne! Nu-ti era mai bine cind plangeai pe la sediul PNL dupa functii?! "

"Nu e vorba numai de sanatate, stimati domni. Chiar primarul orasului Focsani, functionar pe bani publici din cite stim, este prezent in fiecare dupa amiaza la un santier din Obor, vis-a-vis de firma Arco (a cui o fi?) si supravegheaza timp de citeva ceasuri lucrarile.

Sa fie oare un santier unde se va ridica o constructie in interesul colectivitatii care l-a ales? Nu prea as crede! Oricum, lipseste acea pancarta obligatorie cu obiectul constructiei, autorizatia de constructie, etc.

Si dragi concetateni, domnul primar e acolo incepind cu ora 17,00 pina seara...in timp ce noi, restul amaritilor, stam la serviciu 10-12 ore sa cistigam un salariu cu care sa traim, domnia sa, cu un salariu de peste 40-50 mil/luna de la Primarie are un program de 8 ore/zi in calitate de primar, iar in rest se ocupa de afacerile proprii. Cred ca noi suntem anormali sa credem ca functia de primar este publica!"

Cam asa arata comentariile si opiniile cititorilor Ziarului de Vrancea postate la rubrica de pe site-ul publicatiei referitoare la articolul de deschidere al editiei de ieri intitulat "Sanatatea colcaie de sefi incompatibili"

Desi foarte probabil nu le provoaca mari satisfactii, poate, citindu-le politicienii vrinceni indiferent de culoarea formatiunii din care fac parte vor fi strafulgerati de un moment de luciditate! Si isi vor da seama ca mergind in continuare pe drumul pe care-l strabat acum ajung sigur in prapastie.

Prapastia dintre ei si alegatori pe care numai ei, pe masura ce ajung in jilturile puterii nu mai sint in stare sa o vada cu nici un chip! Li se pune pata pe ochi si nu li se mai ridica periodic decit pentru interesele si afacerile proprii, iar acest ciclu se tot repeta la fiecare mandat de patru ani, in ciuda promisiunilor.

Numai ca iata, cei carora in curind li se va cere din nou votul par a fi greu, mai greu ca niciodata de pacalit. Ce justificari le veti mai putea aduce, domnilor, pentru a-i mai convinge inca o data sa va dea votul?

Dupa cum gindesc vrincenii de rind, nu-i exclus sa avem de a face cu mari surprize la alegerile ce se apropie. Vom trai si vom vedea.