Optimism dupa Galati

Oficialii lui „U“ ii dau credit in continuare lui Falub

Directorul sportiv al clubului, Sorin Vadana, este de parere ca jocul cu Otelul a demonstrat inca o data ca Universitatea Cluj ocupa un loc mincinos in clasamentul Ligii 1: „A fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre din tot campionatul. Am evoluat bine pe tot parcursul partidei. Echipa a avut consistenta. Daca reuseam la 1-0 sa marcam, sint convins ca am fi cistigat.

Spre deosebire de alte meciuri, acum nu a mai fost vorba de lipsa determinarii. Eu personal am speranta ca echipa isi va reveni. Fotbalistii au dat dovada de caracter. S-a facut o mare risipa de energie, ne-am creat ocazii, insa a venit acel gol, pe fondul lipsei de concentrare.

In ceea ce priveste banca tehnica, oficialul clujean a dat asigurari ca cel care va conduce echipa in continuare este Adrian Falub: „Suta la suta, Adi se va afla pe banca tehnica simbata, cind vom intilni Politehnica Timisoara, a conchis Vadana, completat de vicepresedintele Radu Constantea, reprezentantul Oncos in actionariat: „Din cite stiu de la colegii mei, Adi Falub va fi

antrenor in meciul cu Poli. Daca va ramine si dupa intilnirea cu Timisoara, nu stiu, eu sint plecat din tara, asa ca nu pot deocamdata sa ma pronunt“, a precizat Constantea.

Falub: „Sint antrenorul Universitatii Cluj“

Pe linga stirile legate de inlaturarea actualului tehnician, a mai aparut si varianta demiterii conducerii executive, formate din Alin Banceu si Sorin Vadana. „Eu la clubul Universitatea am venit pentru ca am fost chemat si am dovedit ca am ajutat-o, promovind.

Daca miine «U» Cluj si-ar reveni prin demiterea mea sau a domnului Danciu ori Adrian Falub, nu cred ca ar fi vreo problema pentru noi. Trecem printr-un moment dificil, lumea este nemultumita, dar trebuie sa luptam in continuare.

Ce sa facem acum, sa lasam armele? Acum se vad caracterele adevarate, cei care vor incerca sa salveze echipa din aceasta criza“, a tinut sa mentioneze Vadana. Pe de alta parte, in cursul serii trecute, presedintele Lucian Danciu si Adi Falub au avut o intrevedere in care au discutat despre situatia actuala a formatiei de sub Feleac.

La finalul acesteia, Falub a declarat: „Este absurd sa fiu intrebat daca plec sau nu de la echipa. Sint antrenorul Universitatii Cluj“.

Radu Constantea

„Din cite stiu de la colegii mei, Adi Falub va fi antrenor in meciul cu Poli.

Daca va ramine si dupa intilnirea cu Timisoara, nu stiu, eu sint plecat din tara, asa ca nu pot deocamdata sa ma pronunt“