Andreea Balan le-a cantat participantilor la cea de a doua editie a „Targului Fermierului de la Tomsani. Printre acestia s-a numarat si ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes.

Alaturi de solista ploiesteana, pe scena a mai urcat fosta componenta a trupei Candy, Giulia, Nicola, trupa Shock, precum si interpretii de muzica populara Florica Jinga, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocarita si Nicoleta Voicu. Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost, sambata, la cea de a II-a editie a “Targului Fermierului” la Tomsani.

Acesta a vorbit localnicilor despre cresterea pensiilor pentru agricultori si a celorlalte pensii cu doua luni mai devreme decat era programat. “Galceva dintre politicieni nu este binevenita, dar de aceasta data a dat roade, pensiile urmand sa creasca incepand cu data de 1 noiembrie'”, a spus Remes.

Localnicii din Tomsani au mai fost informati despre fondurile europene care trebuie sa ajute la dezvoltarea infrastructurii din zonele rurale si la cresterea productiilor agricole. Ministrul Decebal Traian Remes a dat mana cu veteranii din Tomsani si a inmanat diplome si premii pentru cei mai buni fermieri.

De asemenea, 26 de familii din comuna prahoveana, care au serbat peste 50 de ani de casnicie au primit premii si au fost felicitate de ministrul Agriculturii. La deschiderea editiei din acest an au mai fost prezenti, alaturi de ministrul Agriculturii, si parlamentari de Prahova, reprezentanti ai Prefecturii, ai Consiliului Judetean precum si primari ai localitatilor limitrofe.