Intrunirea liberalilor a inceput cu o intirziere de 40 de minute, dupa ce premierul a fost la Mitropolie, pentru a se inchina la Moastele Sfintei Parascheva.

Primul a luat cuvintul, in calitare de gazda, deputatul Relu Fenechiu, presedintele PNL Iasi. Apoi s-a declansat atacul impotriva lui Traian Basescu, odata cu discursul lui Crin Antonescu: "Avem un presedinte corupt care are ca scop darimarea Romaniei. Si avem un Guvern inconjurat de paraziti, in special de la PD".

Mihai Razvan Ungureanu le-a transmis liberalilor un mesaj video de sustinere de la Viena.

A urmat la cuvint baroneasa Nicholson, care a urat succes liberalilor in alegeri. Euro-parlamentarul a accentuat asupra faptului ac grupul Liberalilor-Democrati Europeni au nevoie de mult mai multa forta pentru a fi cu adevarat influenti in PE, dominat acum de populari.

Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a criticat gestul PLD de a depune o noua motiune de cenzura. "Ziua depunerii acestei motiuni de cenzura o sa o declar Ziua tuturor prostanacilor. Depunerea de motiuni de cenzura este o boala care se ia", a spus Olteanu, in aplauzele liberalilor din sala.

In acest moment, au luat cuvintul candidatii la Parlamentul European ai PNL, prima fiind Renate Weber.

La intilnirea de la Centrul Providenta participa delegatii ale PNL din toate judetele Moldovei.