Fara carte verde

Foto Diana SANDOR

Echipa lui Multescu s-ar putea imbogati in aceasta saptamina cu trei fotbalisti

Pe linga gasirea unor strategii de redresare a echipei, actionarii se vor pronunta si in legatura cu fotbalistii adusi recent la antrenamente, Mamadou Zongo, Mate Lacic si Pedrinho.

Daca Lacic si Pedrinho mai au nevoie de timp pentru a-l convinge pe Multescu ca merita sa imbrace tricoul „studentesc“, Zongo, atacantul din Burkina Faso, reprezinta o prioritate pentru antrenorul „Sepcilor rosii“. „Tehnic, agil, polivalent, experimentat“, astfel a sunat caracterizarea lui Zongo venita tocmai din partea antrenorului.

In ciuda insistentelor pentru inregimentarea fotbalistului, actionarii vor da un raspuns ferm abia astazi. „La sedinta de miine (n.r., astazi) se va vorbi mult si despre fotbalistii sositi recent in cadrul echipei. Actionarii vor hotari daca vor plati sau nu salariile jucatorilor“, a declarat Sorin Vadana, directorul sportiv al gruparii de sub Feleac.

Acesta a precizat ca nu s-a efectuat deocamdata nici un demers pentru obtinerea cartii verzi a virfului originar din Burkina Faso: „Eu n-am cum sa cer cartea verde pentru Zongo, atita vreme cit nu am un raspuns din partea actionarilor. Daca vor decide ca merita sa plateasca un anumit salariu, nu va fi nici o problema.

In cel mai scurt timp, voi solicita toate actele pentru raminerea lui Zongo la echipa“, a adaugat Vadana.

Revin imprumutatii

In alta ordine de idei, Vadana a declarat ca este posibil sa revina pe „Moina“ si „studentii“ imprumutati la Ariesul Turda si IS Cimpia Turzii. „Avem multi fotbalisti imprumutati si pe care ne putem baza in orice moment. Ii vom verifica, sa vedem in ce stadiu se afla cu pregatirea. Oricum, ei sint monitorizati etapa de etapa.

Daca vom avea nevoie de ei, ii vom rechema cu siguranta“, a precizat oficialul clujean. In momentul de fata, Universitatea Cluj are sase jucatori imprumutati la Ariesul si ISCT: Calin Vadana, Vascan si Bogdan Farcas (Ariesul Turda), in timp ce Sintejudean, Dobrau si Borza joaca pentru Cimpia Turzii.