Ferit de ochii ADPP-ului

Undeva pe langa podul de la Sud, in apropiere de blocurile din zona, exista un spatiu verde unde reabilitarea nu a ajuns. Cosurile de gunoi sunt vechi si putine, iar frunzele copacilor nu sunt ridicate la timp, cel putin asa sustin unii ploiesteni. „Cosurile de gunoi, astea care mai sunt, sunt vechi de cand lumea, nevopsite si vai de capul lor. Banci, slava Domnului, mai rezista cateva.

Problema mare e ca cei de la ADPP nu prea vin sa ridice frunzele copacilor. Probabil ca aici nu pot intra cu masinile...”, sustine Cornel Cazan, un ploiestean care frecventeaza aproape zilnic zona. Spatiul verde de langa parcul de copii reprezinta o alta nemultumire a ploiestenilor. „In alte parti au mai asfaltat potecile facute de oameni, aici, in zona asta, nu a trecut nimeni.

Nu prea tine cont administratia de nevoile noastre”, a mai spus Cornel Cazan.

Zona de conflict

In ceea ce priveste amplasarea bancilor si a cosurilor de gunoi pe spatiul verde de langa parcul de copii, directorul ADPP Ionut Ionescu sustine ca problema este mai complicata. „Zona aceea este o zona de <>, daca s-ar putea spune asa, din cauza terenului concesionat sub pod, care blocheaza accesul in spatiul verde.

Deocamdata intretinem zona, si, de-ndata ce se va clarifica ceva cu terenul concesionat, vom putea amenaja spatiul verde prin amplasarea de bancute si cosuri de gunoi. Curatenia spatiului aflat intre pod si blocuri tine de asociatia de proprietari. „Acolo nu prea e de domeniul nostru. Asociatia de proprietari are o intelegere cu Primaria prin care ei isi fac curat in fata blocului.

Intervenim si noi, mai ales vara, cand sunt multi tineri si fac multa mizerie”, ne-a declarat Ionut Ionescu, directorul ADPP Ploiesti.