Duminica, incepind cu ora 18.45, CFR Cluj va disputa penultimul meci pe teren propriu din acest tur de campionat. Adversarul liderului din Liga 1 va fi nou promovata Dacia Mioveni, pregatita in prezent de Sorin Cirtu. Desi diferenta din clasament dintre cele doua formatii este de 9 locuri si 20 de puncte, argesenii ramin o echipa imprevizibila si intr-o ascensiune evidenta.

Intr-adevar, de cind a fost preluata de „Sorinaccio“, formatia din Mioveni nu a pierdut nici un meci, acumulind 10 puncte in cele patru etape disputate sub comanda urmasului lui Florin Marin.

In ceea ce priveste disputa de duminica impotriva „feroviarilor“, Cirtu a recunoscut postura de favoriti a gazdelor, punctind asupra faptului ca un esec nu va reprezenta un dezastru pentru formatia sa: „Este clar ca exista o diferenta mare intre noi si CFR. Clujenii sint favoritii acestui meci si este evident ca vom avea o partida foarte grea.

CFR are strategie profesionista, rezultatele lor de pina acum nu sint intimplatoare. In orice caz, vrem sa facem o figura frumoasa la Cluj, dar daca nu vom reusi, nu va fi un capat de tara“, au fost declaratiile tehnicianului in conferinta de presa sustinuta ieri.

Pentru CFR Cluj, confruntarea de duminica este cu atit mai importanta cu cit elevii lui Ioan Andone au nevoie de fiecare punct pentru a-si conserva sau mari, in functie si de rezultatele contracandidatelor la titlu, avansul in clasamentul Ligii 1.

Desi conduc cu 8 puncte in acest moment, ardelenii stiu din proprie experienta ca avantajele se pot surmonta foarte usor, motiv pentru care nu vor reduce din turatie in meciul cu Mioveniul. In afara argentinianului Culio, suspendat pentru aceasta etapa, Andone are valid restul lotului de jucatori, caruia i s-a alaturat, dupa o pauza de un meci, si atacantul Cristian Fabbiani.

Iata cum ar putea arata primul „11“ al CFR-istilor in meciul de duminica: Nuno Claro - Tony, Sandberg, Galliasi, Panin - Semedo, Dani, Minteuan, Trica - Didi, Fabbiani. Partida va fi transmisa in direct de National TV.

Jula, absent duminica

Fostul jucator al CFR-ului, Vasile Jula, transferat in vara la Mioveni, s-a declarat deosebit de emotionat inaintea meciului de duminica. Totusi, veteranul din apararea argeseana nu va juca impotriva fostei sale formatii, urmind sa vada meciul din tribuna: „Ma voi afla pe stadion, insa in postura de spectator. Asa am hotarit, impreuna cu domnul Cirtu, ca e mai bine.

Ar fi greu sa joc impotriva echipei la care am cunoscut cele mai mari satisfactii ca jucator si, in plus, nu vreau sa dau nastere la speculatii“, ne-a declarat Jula.