Energia Rovinari - CSM Sebes

Trupa din Arini va evolua miine, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal II sintetic din Tg. Jiu, in compania formatiei Energia Rovinari, condusa de fostul secund a lui sunda, Remus Steop (coleg cu Fogorosi la scoala de antrenori).

"Va fi un joc foarte important pentru noi iar ca sa putem ramine acolo in fata este nevoie sa luam puncte din deplasare. Intilnim o echipa cu un A4 la adevar si care pierde greu puncte acasa. Pentru noi e o premiera ca jucam pe teren sintetic, speram sa obtinem un rezultat bun ca sa ne putem mentine in frunte." a afirmat tehnicianul sebesenilor, stefan Fogorosi (foto).

Acesta este de parere ca "daca terenurile ar fi in stare buna nu ar fi nici un impediment sa se joace ultimele etape, insa cum noi nu avem un teren bun acasa, iar cu precipitatilor care au cazut in ultima vreme, cred ca nu este binevenita jucarea celor doua etape din retur" a incheiat antrenorul, recent ofertat de divizionara secunda Ariesul Turda, in dorinta de a-l instala la cirma echipei, insa conducerea CSM Sebes nu i-a dat voie tehnicianului sa plece.

Arbitrii: Bozdogescu Dorin (Craiova) - Stanescu Marin (Craiova) si Tulba George (Craiova), rezerva: Dumitrica Omar (Craiova). Observator FRF: Tudorica Ion (Rm Vilcea)

SERIA A V-A (vineri, 9 octombrie, ora 14.00)

Calor Timisoara - UM Timisoara; Atletic Club A. - Unirea S. Mare; Timisul Albina - Minerul Jilt M.; Fortuna Covaci - Gloria Arad; Nova Mama Mia - CFR Marmosim; Minerul Mh. - CS Vulcan; Minerul Motru - Victoria Nadlac - neprogramati; CS Ineu - sta

n Lotus Baile Felix - Inter Blaj

Inter Blaj va intilni echipa Lotus Baile Felix, pe terenul central din Sintion, iar elevii lui Hancas spera sa obtina un rezultat pozitiv, din aceasta deplasare.

Arbitrii: Curta Ovidiu (Tg Mures) - Matei Dionisie (Tg Mures) si Munteanu Elena (Tg Mures), rezerva: Bordas Ovidiu (Tg Mures). Observator FRF: Cura Dorel (Arad)