In cinstea lui, PSD Prahova a reusit sa umple cu simpatizanti sala de spectacole a Casei de Cultura din Ploiesti. Asistenta, formata in mare parte din pensionari, a dat un spectacol cum rar se mai poate vedea la mai bine de 17 ani de la momentul decembrie 1989. Mai toti purtau sepci rosii, oferite de partid.

Toti aplaudau cu frenezie discursul sefului Geoana, scandandu-i numele ca la congresele de trista amintire. Iar Geoana, extaziat de asemenea audienta, i-a tinut in picioare pe liderii de la PSD Prahova, spunandu-le, pe sleau: "Nu stati jos, stati aici! Credeti ca politica-i usoara?".

Dupa ce luni de zile a uitat de organizatia PSD de la Prahova, Mircea Geoana a inceput sa arunce acum cu promisiuni in membrii de partid. "Dati-mi scorul pe care stiti sa-l faceti si a venit clipa sa fie si un ministru de la Prahova in guvernul de la Bucuresti" a promis Geoana pesedistilor ploiesteni. Iar acesta nu a fost singurul moment "interesant" petrecut in timpul mitingului.

Pentru cei care stiu cate ceva din culisele politicii locale (si care sunt la curent cu animozitatea dintre presedintele PSD Prahova, Marian Saniuta si cel al PSD Ploiesti, Emil Calota) momentul in care cei doi s-au imbratisat in fata asistentei si s-au pupat prieteneste pe scena spune mai mult decat orice declaratie despre cat de fata mare poate fi politica...