Raspunsul nu poate fi decat da. Dar daca cele 80 de hectare sunt pe Luna, care ar fi raspunsul? Incredibil sau nu exista firme care se ocupa cu vanzarea de terenuri aflate pe Luna, Marte sau Venus. Startul l-au dat americanii la astfel de comert si... au gasit doritori. Daca nu sunteti din America gasiti si aici pe la noi aceasta oportunitate.

Pe internet functioneaza Ambasada Lunara-Agentia pentru Romania. Care vinde 80 de hectare pe luna cu 70 de euro. In pretul asta primiti Titlul de Proprietate, harta lunii si codul lunar. Ultimul este folosit in eventualitatea ca ajungeti acolo. Ca sa stiti cum sa va comportati. Cea mai interesanta sectiune a paginii de web a ambasadei este sectiunea vedete.

De unde aflam ca Andreea Marin, fetele de la ASIA, Bodo sau Pepe au teren pe Luna. Si ultimul, dar nu cel din urma ar fi latifundiarul din Pipera Gigi Becali. Cunoscut pentru combinatiile imobiliare, nu este exclus ca patronul Stelei sa stie el ceva. Oricum 80 de hectare pe Luna sunt doar o „farmitura” pentru terenurile pe care le detine Becali aici pe Pamant.