Ploiesteanul Gheorghe Stanciu, il acuza pe Florin Madalin Bach, fiul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Iulian Bach, ca l-a inselat cu suma de 7.700 de euro. Aceasta reprezinta contravaloarea unei masini pe care Bach junior refuza sa o achite, desi a semnat cu Gheroghe Stanciu un contract de vanzare cumparare, autentificat la notar printr-un contract de imprumut.

"In luna mai, fiul meu s-a angajat la firma de paza a lui Florin Madalin Bach cu masina personala a familiei noastre, un Peugeot 406. Ulterior, Bach junior i-a propus fiului meu sa o cumpere, stabilindu-se si suma de 7.700 de euro ca pret de vanzare”, sustine Gheorghe Stanciu.

Acesta declara ca plata s-a facut in luna iulie, insa dupa numai cateva zile, Florin Bach i-a cerut banii inapoi fiului sau, sub forma unui imprumut. „De atunci, nu am mai vazut nici banii, nici masina, de care s-au folosit angajatii firmei de paza conduse de fiul comandantului IJP Prahova.

La insistentele mele, pe 26 octombrie am legalizat la un notar public contractul de imprumut pentru cei 7.700 de euro, bani pe care s-a angajat sa mi-i returneze pe 15 noiembrie”, spune ploiesteanul care se considera pagubit.

"Nu am escrocat pe nimeni”

Desi a trecut aproape o saptamana de la expirarea termenului limita, Bach junior nu a returnat banii imprumutati. „La ultima discutie mi-a spus ca imi da masina inapoi ca sa scape de datorie. Nu-mi convine sa iau o masina care a fost alergata prin toata tara si care acum ii apartine. Eu imi vreau banii”, solicita Stanciu.

De partea cealalta, Florin Bach neaga acuzatiile si promite ca se va achita de datorie in cel mai scurt timp posibil. „Masina este in service, urmand ca zilele acestea sa o recuperez. Imediat o voi duce la cel mai apropiat targ auto si, dupa ce o vand, ii dau banii inapoi. Eu sunt un om de buna credinta si imi pare rau ca s-a ajuns aici. Nu am escrocat pe nimeni.

Daca altcineva e de rea credinta, atunci voi apela la serviciile unui avocat”, se apara Bach junior. Tatal sau, Iulian Bach, comandantul IPJ Prahova, crede si el ca acest litigiu va fi rezolvat de o instanta. „Fiul meu mi-a spus ca va returna masina plus o diferenta de bani pentru perioada in care firma respectiva s-a folosit de ea.

Daca nu se inteleg, banuiesc ca e treaba justitiei sa faca dreptate”, a declarat Bach senior.