O sa mori de foame ! mi-a spus tata in clipa in care l-am anuntat de intentia mea de a urma filologia. Cuvintele lui , spuse pe un ton apasat mi-au scrijelit sufletul.Am simtit ca , daca s-ar deschide pamantul sub talpile mele, ar fi mai bine decat sa fac fata dezamagirii din privirea tatei . O sa mori de foame !...

o-sa-mori-de-foameFoto: GiftBooks.ro

Pe Mihaela Feodorof, vorbele tatalui ei au urmarit-o pana in zilele noastre astfel ca, desi profetia nu s-a implinit,titlul primei sale carti nu putea fi altul.

O sa mori de foame !” este un volum care grupeaza o colecţie de articole apărute în varii publicaţii de business cu care autoarea lor a colaborat de-a lungul anilor. Nu le veţi regăsi ordonate cronologic, ci aranjate subiectiv, într-o cadenţă metaforic legată de „foamea” ei de bine, de „foamea” ei de oameni.

Dincolo de dramatismul care ar putea răzbate din titlul acestei cărţi, “O să mori de foame!” este o lectură pozitivă, luminoasă, de cunoaştere şi autocunoaştere. Utilă, în egală măsură, celor care vor să se descopere, celor care vor să se schimbe şi celor care vor să afle cum ar putea influenţa, în bine, parcursul celor alături de care păşesc în viaţă.

Mihaela Feodorof este deopotrivă specialist în resurse umane, coach, trainer, mentor, speaker şi antreprenor. A urmat IBR&Chartered Institute of London, ASEBUSS sau Erudio si isi conduce propria afacere Yourway Lif and Career. N-a murit de foame si nici nu intentioneaza sa o faca .

Volumul „O sa mori de foame” a aparut la Editura Tandem Media (www.editura-tandem.ro) si a fost lansat luni 23 martie 2015 la Libraria Carturesti Verona in prezenta autoarei si a invitatilor ei .