Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (PDL), le-a spus vineri tinerilor democrat-liberali ca la examenul de bacalureat a obtinut note mari pentru ca a invatat mult, iar parintii se implicau in educatia ei. Anastase a raspuns la o intrebare venita din sala si a sugerat ca rezultatele slabe de la bacalaureatul din acest an se datoreaza si faptului ca parintii nu se mai implica in educatia si supravegherea copiilor.

"Bacalaureatul este cel mai greu examen. E cel pe care il dai tu. Nu-mi dau seama daca a fost un examen dificil, dar cu siguranta a fost strict. Am reusit sa iau note destul de mari: 10 la romana, 10 la engleza, 9,60 la matematica... Am invatat mult. Pe mine parintii, sa spun sincer, ma urmareau permanent in evolutie(...) Acum se simte lipsa parintilor in relatia directa cu scoala. E important ca parintii sa revina in aceasta relatie".

Presedintele Camerei Deputatilor participa la lucrarile scolii de vara a tinerilor democrat liberali care se desfasoara la Eforie Nord in perioada 1- 4 septembrie.