Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, i-a raspuns omului de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a criticat joi seara, la Realitatea TV, conducerea partidului, pentru alianta cu PSD. Voicu a spus vineri, intr-un interviu la RFI, ca declaratiile lui Patriciu sunt "un fel de n-avem sapca, la fel ca-n bancul cu iepurasul". Voicu a precizat ca PNL nu a beneficiat niciodata de pe urma lui Dinu Patriciu.

Mihai VoicuFoto: HotNews.ro

Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a afirmat joi seara ca presedintele Traian Basescu a simtit ca exista un culoar de dreapta neocupat, dupa ce PNL a facut "o asociatie pe care nu o conduce".

Vicepresedintele Mihai Voicu i-a raspuns ironic lui Dinu Patriciu: "De foarte multa vreme mi-am pierdut rabdarea ca in politica sa-l urmaresc pe domnul Patriciu! Acum tine teoria dreptei, in 2003 cand PNL a intrat in Alianta D.A., tinea teoria asocierii cu Partidul Social Democrat. Exprimandu-ma asa, foarte colocvial, e un fel de "n-avem sapca", la fel ca-n bancul acela cu iepurasul...".

Voicu a afirmat ca, de la o vreme, Dinu Patriciu "este foarte apropiat de Traian Basescu".

Invitat joi seara in studioul Realitatea TV, omul de afaceri liberal, Dinu Patriciu a declarat ca in prezent, presedintele Traian Basescu "a simtit ca exista un culoar de de dreapta in politica romaneasca care e complet neocupat".

"PNL-ul a lasat locul liber in momentul in care a facut o asociatie pe care nu o conduce", a spus Patriciu, adaugand ca "daca PNL ar fi condus-o, as fi putut sa il consider de dreapta", a mai spus liberalul.

"Partidul Liberal nu-si mai promoveaza propria ideologie, ceea ce il va duce intr-o fundatura", a adaugat Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a precizat afirmatia cu el in functia de premier e "absolut utopica". "Am auzit zvonul circuland si l-am dezmintit de fiecare data cand a fost cazul. Ultima oara am stat de vorba cu Traian Basescu in 2005. Presupun ca nu USL-ul m-a propus", a adaugat Patriciu.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.