Presedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat, marti, pentru Agerpres, ca nici in cadrul Uniunii Social Liberale si nici in cadrul Aliantei de Centru-Dreapta nu s-a luat inca o decizie "oficiala sau neoficiala" privind sustinerea primarului general Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

"Nu am luat (in cadrul USL si ACD - n.r.) nicio hotarare oficiala sau neoficiala privind sustinerea lui Sorin Oprescu, mai ales ca independent. In calitate de co-presedinte al ACD, pot sa va spun ca avem candidati foarte buni in interiorul partidelor noastre. Eu tin foarte mult la Cristian Popescu Piedone si, mai ales, sunt atent la sustinerea de care se bucura in randul bucurestenilor", a afirmat Daniel Constantin.

Liderul PC a adaugat ca, din punctul sau de vedere, exista si alti membri de partid ai PC, PNL sau PSD, care "pot face o figura frumoasa in Bucuresti".

"Este prematur, insa, sa discutam de un candidat al USL la Capitala sau la primariile de sector, acolo protocolul USL permite orice, pana cand sondajele de opinie nu vor fi efectuate", a conchis liderul conservatorilor.