Presedinte PNL, Crin Antonsecu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca fostul presedinte al PNL, Calin Popescu-Tariceanu nu are nevoie de sustinerea de pe margine a niciunui membru din conducerea partidului.

"Calin Popescu-Tariceanu nu trebuie recuperat politic in PNL asa cum sugereaza dl. Vosganian. Domnia sa este lider parlamentar al grupului de la Camera iar in aceasta calitate este invitat permanent la lucrarile Biroului Politic Central, face parte din celelalte foruri de conducere ale PNL. Dl. Tariceanu a fost si este prezent alaturi de noi, in momentele cele mai importante cum a fost de pilda lansarea programului economic. Dl. Tariceanu este un om care impreuna cu noi este partizanul acestei constructii politice si serveste aceasta constructie politica si are locul sau foarte bine definit", a spus liderul PNL, potrivit Agerpres.

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat sambata, la Suceava, ca fostul premier Calin Popescu-Tariceanu este o importanta resursa pentru PNL dar nu este utilizat la nivelul la care ar putea sa contribuie la prestigiul partidului. "El trebuie, in primul rand, reincorporat in structurile de conducere ale PNL (...) El (n.r. - Tariceanu) poate participa la sedinte in calitate de presedinte al grupului parlamentar din Camera. In opinia mea, el trebuie sa fie membru al Biroului", a spus Vosganian.