Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Mangalia, intrebat de jurnalisti cu privire la informatiile vehiculate in presa conform carora Elena Udrea ar fi mers intr-una din serile trecute la Cotroceni, ca el a fost cu "nevasta sa" si a dormit la Neptun.

Seful statului a fost rugat sa confirme sau sa infirme informatia potrivit careia ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost joi seara la Palatul Cotroceni.

"In orice caz, aseara (joi seara - n.r.) eu am fost cu nevasta-mea. Daca s-a dus, s-a dus la vreun consilier", a raspuns Traian Basescu, potrivit Mediafax. El a adaugat, razand, ca joi seara a dormit la Neptun.

Tabloidul Click a prezentat in editia de vineri imagini cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, efectuand o vizita la Cotroceni, miercuri seara.

Contactat de Click, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a explicat ca "a fost o intalnire cu mai multi ministri", fara a preciza numele acestora.

In schimb, purtatorul de cuvant al MDRT, Bogdan Oprea, a declarat: "Nu stim sa fi existat o intalnire care sa implice probleme oficiale ale ministerului. Probabil ar fi aparut un comunicat".

Prezenta vineri la Constanta, la o conferinta a Consiliului Judetean, ministrul Elena Udrea a explicat scopul vizitei sale la Cotroceni:

"Faceti o confuzie. Nu am fost aseara, am fost miercuri seara. Eu am prezentat raportul de control pe axa programului operational, cu toate corectiile si scrisoarea pe care trebuie s-o trimitem comisarului si Comisiei Europene. A fost o intalnire de la ora 9.00 (n.r. ora 21.00). Cand am plecat eu, a sosit Ministrul Muncii", a precizat Elena Udrea, citata de Click.

Potrivit aceleiasi surse, Udrea a mai spus ca vizitele nocturne sunt un lucru obisnuit la Cotroceni. "Am vazut ca s-a creat o adevarata dezbatere pe tema asta, desi este un lucru obisnuit", a spus Udrea.