Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca afirmatiile sefului statului, Traian Basescu, nu mai au niciun fel de valoare si greutate, avand in vedere comportamentul manifestat de acesta mai ales in ultimii sapte ani.

Solicitat sa comenteze afirmatiile facute de presedintele Traian Basescu, marti seara, la B1Tv, la adresa sa, Tariceanu a precizat: "Toate afirmatiile pe care le face Basescu nu mai au niciun fel de valoare si de greutate avand in vedere comportamentul lui, pe care il observam cu totii de 20 de ani si mai ales in ultimii sapte ani", relateaza Mediafax.

Reactia vine dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o emisiune la B1Tv, ca Tariceanu a fost un "premier catastrofal" si este un "om fara caracter", care a distrus economia.

"Tariceanu a fost un premier catastrofal, cu o furie extraordinara impotriva viitorului economiei. Sa ai o asemenea economie nationala si sa faci deficit de 5,4% este de neconceput. Nu puteam sa-i mai dau un mandat din doua motive. In primul rand, a distrus echilibrele macroeconomice, in al doilea rand nu a avut urma de caracter. O fi el frumos, o avea papion, dar cand vine vorba de caracter...", a afirmat seful statului.

Citeste si: Traian Basescu: Tariceanu a fost un premier catastrofal. O fi frumos, o avea papion, o fi admirat, dar cand vine vorba de caracter... *Nastase a fost un premier bun