Deputatii din Comisia de Administratie Publica se intrunesc, miercuri si joi, pe litoral, in statiunea Olimp, unde vor analiza proiectul Legii turismului, a declarat, marti pentru Mediafax, presedinta Comisiei, Sulfina Barbu (PDL).

Barbu a precizat ca la sedinta Comisiei si-au anuntat prezenta 25 de deputati din totalul de 30, fiind inchiriata sala de sedinte a Hotelului Cocor din statiunea Olimp.

"Noi vom sta la Complexul Mimoza din Jupiter si am inchiriat sala de sedinte a Hotelului Cocor din Olimp, sedintele Comisiei urmand sa inceapa de la ora 10.00, miercuri si joi", a spus Sulfina Barbu.

Ea a mentionat ca deputatii suporta cheltuielile de cazare, doar transportul fiind sustinut din bugetul Camerei Deputatilor.

Sulfina Barbu a mai spus ca deputatii din Comisie au ales sa sustina aceste dezbateri pe litoral pentru ca "este o zona turistica importanta" si primarii si autoritatile locale pot sa-si spuna opiniile in legatura cu proiectul de lege.

Intrebata daca deputatii vor avea si program de plaja, Barbu a spus ca acest lucru depinde de fiecare parlamentar. Sulfina Barbu a precizat ca ea nu si-a propus asa ceva si doreste sa se intalneasca, dupa sedintele Comisiei, cu Organizatia de Femei a PDL Constanta si cu reprezentantii PDL din aceasta zona.

Proiectul, care reglementeaza acest domeniu, este initiat de Guvern si a fost adoptat de Senat.