Deputatul PNL Calin Potor va initia o propunere legislativa prin care ar urma sa li se interzica demnitarilor folosirea in scop personal a logisticii de serviciu, anunta Agerpres: "Voi initia o propunere legislativa prin care sa li se interzica demnitarilor statului, de la presedinte si premier pana la primarul celei mai mici comune a Romaniei, sa dispuna de masinile din dotare pentru a merge la cumparaturi, la plimbare si oriunde altundeva, atunci cand nu se afla in timpul programului legal de munca", spune Calin Potor.

Deputatul liberal este convins ca o astfel de propunere legislativa va fi sustinuta de parlamentarii tuturor partidelor, deoarece "o lege menita sa combata dezmatul bugetar ar fi un pas spre normalitate". El spune ca

unii demnitari ai statului roman profita nejustificat de avantajele pe care le presupune functia ocupata, aratand ca este anormal ca acestia sa isi foloseasca pozitia pentru a obtine servicii in beneficiul familiei si al rudelor.

Calin Potor a dat exemplul premierului Emil Boc, care "si-a plimbat fiica si nepotul cu elicopterul SRI": "Desi sustine ca ar fi platit , sunt convins ca a facut-o abia dupa ce intamplarea a fost devoalata in mass-media. Sunt sigur ca intr-un alt stat, din Europa sau de oriunde altundeva din lume, intr-un asemenea caz premierul ar fi demisionat. Astept cu interes demisia lui Emil Boc, evident cu litere mici, dar sunt convins ca domnia sa nu va proceda astfel si va ramane in continuare in functie, pentru ca in Romania nimeni nu este tras la raspundere".