O "reimprospatare" a activitatii Cabinetului Boc este necesara, a declarat la RFI deputatul PDL, Raluca Turcan. Ea spera ca nivelul de trai sa creasca "in cel mai scurt timp", pentru ca altfel, misiunea oamenilor politici "nu si-a atins scopul". Turcan a adaugat ca remanierea guvernamentala ar trebui sa tina cont si de alte criterii, nu doar de atragerea fondurilor europene.

Raluca TurcanFoto: Hotnews

Raluca Turcan a spus ca atragerea fondurilor europene trebuie sa fie o prioritate pentru ministri, dar nu trebuie sa fie singurul criteriu luat in calcul pentru o eventuala remaniere a Guvernului.

"Evident ca ministrii ar trebui sa aiba ca principal obiectiv atragerea fondurilor europene. Atunci cand se face o evaluare a ministrilor, banuiesc ca criteriile sunt mult mai numeroase. Atributul este al premierului, dar tinand cont ca a trecut deja un an de la precedenta remaniere guvernamentala, cred ca este necesara o reimprospatare a activitatii Guvernului. Daca sunt lucruri care puteau fi facute mai bine, cred ca orice Guvern responsabil, nu neaparat Guvernul Boc, trebuie sa evalueze daca nu trebuie luate masuri, astfel incat sa ajungem la performanta maxima", a explicat deputatul PDL.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.